Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +64
Uwaga, wchodzi #rozdajo – całe na biało!
Do wygrania będzie karta podarunkowa do Allegro o wartości 50 zł.
Najciekawsza jest jednak aktualna promocja Raiffeisen Digital Bank, w ramach której otrzymacie 50% zwrotu za płatności w internecie (do 300 zł na osobę), jeśli w apce banku ocenicie sprzedawcę, u którego kupiliście towar/usługę.
Trzeba wykonać co najmniej trzy zakupy u różnych sprzedawców/w różnych sklepach (dowolnych).
Żeby wziąć udział w rozdajo, dajcie plusika i napiszcie
Do wygrania będzie karta podarunkowa do Allegro o wartości 50 zł.
Najciekawsza jest jednak aktualna promocja Raiffeisen Digital Bank, w ramach której otrzymacie 50% zwrotu za płatności w internecie (do 300 zł na osobę), jeśli w apce banku ocenicie sprzedawcę, u którego kupiliście towar/usługę.
Trzeba wykonać co najmniej trzy zakupy u różnych sprzedawców/w różnych sklepach (dowolnych).
Żeby wziąć udział w rozdajo, dajcie plusika i napiszcie

#programowanie
@pull-ups: to nie warto.
Ale ogółem radziłbym sie próbować na ten staż dostać jeżeli cie to interesuje, bo nigdzie sie nie nauczysz tyle co w pracy.
Jeśli to Pana interesuje - to warto próbować, jeśli nie - to warto odpuścić.
To już musisz Pan sam ustalić, początki bywają trudne i okraszone porażkami tak to bywa.
Żeby coś utrwalić/nauczyć się programowania, to trzeba programować, samo czytanie książki nie pomoże, co innego przerabianie książki + pisanie własnych rzeczy, trzeba pisać, bawić się, testować.
Nie musisz być Pan studentem matmy (ale to już zależy gdzie chcesz Pan robić, silnik
( ͡° ͜ʖ ͡°).
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia :-}
@imarid:
Prawda, jest jeszcze wiele takich innych dziedzin :-}
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia.
Ja tez zaczalem programowac studiujac matme, ale stricte szkolna/uniwersytecka wiedza rzadko mi sie w pracy przydawala (nie liczac logiki - ktora przydaje sie