Wpis z mikrobloga

@lukasz27: dobrze i nie... Upadek Katolicyzmu wiąże się z rozkwitem innych patologii.
O ile taki Kościół Katolicki jest już w miarę ustabilizowany (poza śmiesznością radykałów niewielki ma wpływ na życie ludzi obojętnych) o tyle Islam już nie (i jakieś ortodoksyjne lewactwo).
  • Odpowiedz
@defoxe: Dokładnie. Przecież jak wiadomo, jeśli ludzie przestają wierzyć w żydowskiego zombie będącego własnym ojcem to zaczynają wierzyć w arabskiego bandytę gadającego z aniołami. xD Tak było, nie zmyślam.
  • Odpowiedz
@chanelzeg: Intryguje mnie ta granica między Tarnowem a Kielcami - wygląda to jak zderzenie różnych cywilizacji, albo jakby ktoś walił w trąbę.
  • Odpowiedz
Dokładnie. Przecież jak wiadomo, jeśli ludzie przestają wierzyć w żydowskiego zombie będącego własnym ojcem to zaczynają wierzyć w arabskiego bandytę gadającego z aniołami.

@GhoulPolonofag: Nie do końca. Na zachodzie stali się bardzo tolerancyjni na wszelkie inne religie, odrzucili Chrześcijanizm i wiemy jak to tam wygląda. Ja nie mówię, że Katolicyzm jest ekstra ale wolę śmieszność ortodoksyjnych Katolików niż zagrożenie ze strony ortodoksyjnych Islamistów.
  • Odpowiedz
dobrze i nie... Upadek Katolicyzmu wiąże się z rozkwitem innych patologii.

O ile taki Kościół Katolicki jest już w miarę ustabilizowany (poza śmiesznością radykałów niewielki ma wpływ na życie ludzi obojętnych) o tyle Islam już nie (i jakieś ortodoksyjne lewactwo).

Mieszkam kilka kroków od granicy Czeskiej i nie zauważyłem tej patologii. Opisz proszę ją dokładniej to będę wypatrywał.

@defoxe:
lakukaracza_ - > dobrze i nie... Upadek Katolicyzmu wiąże się z rozkwitem innych pato...

źródło: comment_99rKqBlyOm3Ef62SEw0xgMwNc9JUjUgX.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Na zachodzie stali się bardzo tolerancyjni na wszelkie inne religie, odrzucili Chrześcijanizm i wiemy jak to tam wygląda. Ja nie mówię, że Katolicyzm jest ekstra ale wolę śmieszność ortodoksyjnych Katolików niż zagrożenie ze strony ortodoksyjnych Islamistów.

@defoxe: No tak, bo katolicy magicznie chronią przed muzułmanami... A, nie, czekaj, nie, imigracja taniej arabskiej i tureckiej siły roboczej do krajów zachodnich odbywała się za poparciem chadecji i dopiero kilkadziesiąt lat później elektorat muzułmański
  • Odpowiedz
co za gówniany mem, jeżeli to nie bajt to zalecam #!$%@?ęcie baranka w ściane

@RPG-7: Nastawiaj drugi policzek jak Chrystus i przeproś za wyzywanie bo komunia nie będzie ważna w niedziele!
  • Odpowiedz