Wpis z mikrobloga

@tomtom8: żarty żartami, trolling trollingiem, ale ciekaw jestem, czy jakiś osiedlowy zabijaka po metce i omce potrafiłby wymienić chociażby dopływy żyły nieparzystej. Skoro taki zeń anatom ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@consanto: dla Twojej informacji - kontaktowałem sie również z typem osób o których Ty mówisz, że wiedzą lepiej i dziwnym trafem oni również wyliczyli mi takie zapotrzebowanie kaloryczne.
Generalnie to nawet mi się nie chce z Tobą gadać. Bardzo wiele zyskałem na tym i jestem zadowolony ale #!$%@? tam, anon wykopek znawca i tak wie lepiej xD beka.

@PszczolkaFajaa:

znasz różnice między
  • Odpowiedz
@PszczolkaFajaa: ale to był skrót myślowy bo anon się wypowiada jakby miał jakieś doświadczenie z dietetykami. A ja byłem i wiem. Z resztą słowo "byłem" mogłoby być użyte w sensie "Byłem 2, 5, 10, 100 razy". Nieważne.

Oczywiście, mógłbym to sam osiągnąć. Ale zamiast siedzieć i studiować w necie, wolałem iść do kogoś kto się na tym zna, zaoszczędzić czas, zapłacić i mieć kawę na ławę.
  • Odpowiedz
@consanto co nie zmienia faktu, że dietetyczki nie dają diet 1000kcal i nie zabraniają jedzenia chleba. Twoje "argumenty" to tylko #!$%@? bez żadnego racjonalnego poparcia ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz