Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
njdnsjdnjs +81
kocham ten portal.
mam nadzieję, że rogale się zgadzają panu biaukowi i elfikowi w szczególności. że jej nie wstyd.
#wykop #bekazprawakow
mam nadzieję, że rogale się zgadzają panu biaukowi i elfikowi w szczególności. że jej nie wstyd.
#wykop #bekazprawakow
#eu4 #europauniversalis #europauniversalis4
Ironman jest dla ludzi, nie dla achievków. Taka prawda.
@KsiazePodziemi: @Shadovek:
Przede wszystkim takie ciągłe łatanie exploitów jest nieopłacalne. Pdx wisi że ktoś oszukuje na achievkach, a sprzedaży tym nie nabiją.
Jedyne co go odróżnia od nie irona to miesięczny autozapis doprowadzający do szewskiej pasji :)
Zamiast konsoli są exploity. Nie rozumiem natomiast jakiejś masowej miłości do irona, pierwsze co ludzie robią przy wrzuconym screenie to patrzą na ikonkę. Brak ikonki = konsola.
Przede wszystkim to kiedyś próbowali ale robili to nieudolnie bo za jeden załatany
Znaczy źle napisałem. Łatanie jest spoko, szukanie nie. Bardziej opłaca się śledzić użytkowników i załatać, niż samemu aktywnie szukać.
Sam gram tylko na Ironie. Ale robię to, by walczyć ze swoją słabą wolą, achievki łapię uczciwie i nie tylko nie używam exploitów, ale też nie używam wszystkich znanych tricków, jeśli dany uważam za totalnie ahistorycznie z dupy.
@Skyworld: a jak ludzie na tym oszukują?
@Ragnarokk: Też tak zrobiłem aby wyplenić nawet drobne oszustwa. Dzięki Ironman gra dla mnie nabrała nowych rumieńców. Ale boli jak się coś przypadkiem kliknie.