Aktywne Wpisy

xXxPu55ySl4y3RXxX +296
Czy wasze dziewczyny też każą wam kończyć po seksie do sedesu?
Moja dziewczyna za każdym razem mi mówi żeby skończył do sedesu, żebym jej "tu nie brudził". Było tak od zawsze i myślałem że to jest normalne i że każdy tak ma. Dopiero na wyjeździe integracyjnym zapytałem się kumpli czy ich nie męczy że muszą po stosunku iść do łazienki i spuszczać się do sedesu.
Od tamtej pory mam w pracy ksywę
Moja dziewczyna za każdym razem mi mówi żeby skończył do sedesu, żebym jej "tu nie brudził". Było tak od zawsze i myślałem że to jest normalne i że każdy tak ma. Dopiero na wyjeździe integracyjnym zapytałem się kumpli czy ich nie męczy że muszą po stosunku iść do łazienki i spuszczać się do sedesu.
Od tamtej pory mam w pracy ksywę

EmDeCe +178

#royaldeprecha który będzie moim prywatnym dziennikiem samopoczucia i jednocześnie wyznacznikiem tego, czy jest lepiej czy gorzej. Zatem od dzisiaj do 3.01.2019 w miarę możliwości codziennie wrzucę jeden post o tym jak się czuję i generalnie co u mnie.
Nowy rok nie był dla mnie miłym przeżyciem. Pomimo świetnego sylwestra spędzonego w bardzo dobrej atmosferze mam świadomość, że cały poprzedni rok nie zrobiłem ani jednej dobrej rzeczy dla siebie i nie jestem lepszym człowiekiem ale jednocześnie mam nadzieję, że za rok będę w stanie powiedzieć coś zupełnie odwrotnego. Dzisiejszy dzień jest dla mnie dosyć smutny, pokłóciłem się z pewną osobą i nie zapowiada się na to, że się pogodzimy.
#depresja
#!$%@?, osobiste tagi do pisania żali rodem z pamiętniczków lub blogasków 13 letnich emo girls.
Jak zbijesz lirycznego konia na wykopie to poczujesz sie lepiej?
@rOyalFRosT: jeśli tylko coś Ci pomaga to pisanie, to życzę powodzenia w prowadzeniu dziennika
Kolejny który będzie pisał jak mu w życiu żle bo coś sobie #!$%@?ł w główce, a za 5 minut spam śmiesznymi hehe memami.
Hej patrzcie na mnie bo mi źle, zanudzę cie swoimi opowieściami jak mając 5 lat mamusia nie kupiła mi lego przez co jestem teraz osobowością chwiejną emocjonalnie. Co? A wiesz zrobiłem test w internecie i tak mi wyszło
Piszesz jakbyś znał sytuację Mirka z neta na wylot, chyba powinieneś pomagać śledczym czy coś, bo niezłe medium z Ciebie.
Jesteś żywym przykładem, że nie tylko ludzie z depresją powinni się leczyć.
@devastic: moge odbić piłeczke i powiedzieć że ty tez go nie znasz i nie wiesz czy sie myle czy nie ¯\_(ツ)_/¯
Osoba, która pisze taki dziennik nie
Jak ktoś nie oczekuje owacji to sobie pisze w miejscu którego nie przegląda pare tyś ludzi dziennie, chyba że liczy na zainteresowanie. A jeśli liczy że ktoś się zainteresuje jego depresja to to nie jest choroba, chyba że na brak atencji.