Wpis z mikrobloga

Jak miałem ze 12 lat, to mnie dusiła zmora. Dlatego od tej pory śpie tylko na boku i brzuchu, nigdy nie spijcie na wznak bo przyjdzie.
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@RuskiSzampan ona mnie dusiła jak byłem przytomny, w sensie wybudziłem sie ze snu, a ona nadal mnie za szyje, dusiłem sie, nie mogłem mówic, nie wiedzieli co mi jest. W szpitalu gadali że cos z oskrzelami miałem, gowno prawda, byłem zdrowy wtedy.
  • Odpowiedz
@heterodewiant44 też tak miałam chociaż niczego nie widziałam na sobie, jak to jest zwykle przy takich paralizach, ale na przykład odcięta chwytajaca mnie dłoń obok już tak, więc też już nigdy nie zasypiam w ten sposób. Tylko bok, albo brzuch :')
  • Odpowiedz
@Naniel: No cos takiego jest bo pamietam kiedyś czytałem o tym w necie i pisali o zezie żeby odrazu po przebudzeniu zrobić to zrobiłem i jeb nie mogłem sie ruszyć
  • Odpowiedz
  • 1
@MrocznyPontyfikat nie odrzucajcie takich rzeczy. To prawda. Ona nie wychodziła z domu, bo kiedyś w nocy jeden gospodarz ją uderzył batem bo twarzy, jak zaplatała jego koniowi warkocza, i ją poznali na wsi na drugi dzień po bliznach.
  • Odpowiedz