Wpis z mikrobloga

Kurła, pół h temu obudziły mnie budziki różowej. Dwa fony, na każdym syrena okretowa, drzemka co minutę. Nosz #!$%@?, i tak 20min. Ona nic, śpi, ją dostaje wylewu. Ona do pracy wstaje teraz, ja o 8mej. W końcu nie wytrzymałem i mówię, możesz już wyłączyć albo cos? Na co ona nie drzyj się, dziecko obudzisz. Dziecko 9 lvl, śpi dwa pokoje dalej. Mówię jej że już prędzej jej syreny obudzą, foch, wstała i zeszła do kuchni. I teraz co. Wygryw bo cisza ale nie mogę już zasnąć czy przegryw bo foch i to pewnie na cały dzień..
#logikarozowychpaskow no i #wygryw czy #przegryw
Stan_Przedzawalowy - Kurła, pół h temu obudziły mnie budziki różowej. Dwa fony, na ka...

źródło: comment_P0OTJlEzdgAjtq1vydRSNgP5wYtWB3II.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
Gdy otrzyma impuls z budzika zamknie obwód paralizatora

@Zatwardzenie: gorzej jak będzie podłączony wtyczką do gniazdka wtedy zamknięcie obwodu spowoduje nieodwracalną traumę i gwarancję, że gówniak 9lvl nie doczeka się dodatkowych replik swojego modelu
  • Odpowiedz
@Stan_Przedzawalowy: Ooo skąd ja to znam Mireczku. Kilka pozycji wyżej, w gorących inny Mirek opowiadał, jak przez 5 godzin walił sufitówę w nocy - to ja wczoraj. A Ty teraz, że baba Cię drzemkami do szału doprowadziła niemal - to ja dzisiaj. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Łączę się w bulu (,)
  • Odpowiedz