Nadszedł ten czas. Zaczęłam przybierać na wadze. ( ͡°ʖ̯͡°) Postanowienia noworocznego brak, bo i szanse na realizację są nieduże. Spróbuję kupne słodycze zamienić na domowe ciasta, uzależnienie od cukru to zło. Miałam plan, by chodzić na siłownię przed pracą. Nic ciężkiego, po prostu bieżnia plus rozciąganie ale i do tego brakuje mi motywacji. Jak żyć i nie być leniwą kluchą? #gownowpis
@Limonkova: a ile ważysz? Kup słodzik zamiast cukru i zamien słodkie napoje na wodę. Bieżnia i rozciąganiem nie zbudujesz fajnej sylwetki, dlatego zacznij coś dźwigać(nie sugeruj się tym jak wyglądają kulturystki bo one wała teści xD)
@priveth 51.5kg przy 163.5cm wzrostu. Nie jest to duzo, ale problem leży w sylwetce. Widać już, że tłuszcz się odkłada :( @generatorniczego racja. Powinnam znaleźć coś, co mi podpasuje @jodla jasne. Pytanie czy partner wytrzyma ćwiczenia z kimś bez kondycji :) @Przepiorek to jest myśl! Potem może być już za późno xD
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
Postanowienia noworocznego brak, bo i szanse na realizację są nieduże. Spróbuję kupne słodycze zamienić na domowe ciasta, uzależnienie od cukru to zło.
Miałam plan, by chodzić na siłownię przed pracą. Nic ciężkiego, po prostu bieżnia plus rozciąganie ale i do tego brakuje mi motywacji. Jak żyć i nie być leniwą kluchą?
#gownowpis
@priveth to odpada :(
@generatorniczego racja. Powinnam znaleźć coś, co mi podpasuje
@jodla jasne. Pytanie czy partner wytrzyma ćwiczenia z kimś bez kondycji :)
@Przepiorek to jest myśl! Potem może być już za późno xD