Wpis z mikrobloga

713 - 1 = 712
Ambush | XL | 130% | Conflux | Monere

Zakręcona mapa (wystarczy popatrzeć na miniaturkę - w komciu). Startujemy z dwoma zamkami na naszym terenie.
Dużym problemem jest zakręcona budowa mapy, do naszych zamków można dostać się z paru kierunków, więc są problemy z obroną i atakiem. Dodatkowo wredny kociokwik xD (autor mapy) wyłączył town portal, fly, dimension door w gildiach magów. Jedną szansą na zdobycie tego pierwszego czaru jest pokonanie mocnego bohatera (100 upiornych smoków, 200 czarnych rycerzy, 500 alpów, tyle samo arcy liszy + zbroja przeklętego) który stoi sobie w podziemiach, a za nim leży księga magii ziemi. Zanim się do niego dostaniemy, musimy wpierw wbić się zamknięte terytorium, w którym kisi się jeden z graczy.

Namioty są silnie strzeżone przez tytanów i azure dragons. Sporo silnych bohaterów krąży po mapie i odbija nam zamki. Dopóki więc nie zdobędziesz town portalu mogą być problemy z utrzymywaniem zamków - chociaż ja swoich confluxów nie straciłem nigdy. Więc pod względem taktycznym mapa jest trudna. Nie mniej, podobała mi się :).

#tysiacmaph3
Pobierz 99942Apophis - 713 - 1 = 712
Ambush | XL | 130% | Conflux | Monere

Zakręcona mapa...
źródło: comment_7raUHN2LeazGAPvMjTFQbULww7h2MrK7.jpg
  • 2