Wpis z mikrobloga

Czytałem o tych wszystkich #przegryw , którzy się użalają na to, że nie mogą nikogo sobie znaleźć ani zaruchać. Jakie to te kobiety są złe.
Z ciekawości zainstalowałem #tinder
Po 2 dniach 26 matchy, 3 dziewczyny same zagadały. Tylko 4 nie odpisały. Żeby nie było, że jestem jakiś samiec alfa - niedowaga, krzywy zgryz; wszystko to widoczne na zdjęciach.

Ja nie wiem jak to robicie, że jesteście tak odpychający dla dziewczyn. xD
  • 14
@overjoyed: O jednej rzeczy nie napisałeś: ile masz wzrostu, a to może być decydujące. Poza tym pewnie wymyślasz swoje wady a naprawdę wyglądasz co najmniej przeciętnie. Zrób mały eksperyment myślowy: pomyśl o najmniej atrakcyjnym facecie w twoim otoczeniu i wyobraź sobie ile par na tinderze mógłby zebrać. Na wykopie, pod tym tagiem siedzą sami tacy faceci, a ja też się do tej grupy zaliczam. No ale co o przegrywaniu w relacjach
@overjoyed: No to Ci szczerze gratuluję i jednocześnie trochę podziwiam, i zazdroszczę posiadania tego czegoś co przyciąga kobiety. Myślałem, że jesteś wysoki i to przyciąga kobiety. Ja mam 176 i brak sukcesów, no ale wychodzi, że moja morda musi być ponadprzeciętnie brzydka
@majk3l: dzięki za poprawkę. Wstyd jak 150 ;p, Sorki.

Nie wiem, doszukujcie się drugiego albo 3 dna. Myślę, że wystarczy mieć jakiś zmysł estetyki tak, żeby w miarę się ubrać, uczesać czy zdjęcie zrobić. Moje zdjęcia były po prędce wybrane z galerii telefonu. A licznik pokazuje 33 xD
Jutro kończę zabawę. ;P
Jak wpisałem że mam magiczne 180+, utrzymuję się sam i mam głupie, ale zabawne auto, to lajki lecą jak #!$%@?, jeszcze przez golda mam lekkiego boosta. Wszystko się da zrobić na Tinderze, trzeba mieć tylko pomysł na siebie. Wcześniej pisałem w opisie jakieś nudy.