Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +24
mam takie fazy na jedzenie, które mogłabym jeść codziennie i tylko to i aż do porzygu. były to ostatnio:
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.

kilo-bravo +60
źródło: FQsi67ZWUAIYUiu
Pobierz

Z ciekawości zainstalowałem #tinder
Po 2 dniach 26 matchy, 3 dziewczyny same zagadały. Tylko 4 nie odpisały. Żeby nie było, że jestem jakiś samiec alfa - niedowaga, krzywy zgryz; wszystko to widoczne na zdjęciach.
Ja nie wiem jak to robicie, że jesteście tak odpychający dla dziewczyn. xD
źródło: comment_bQwO9hoOF5oJPSZeuHneCMJH53ojQFt6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A wyglądam owszem przeciętnie. Nawet zarostu nie mogę wychodowac. Ale nie wyglądam też brzydko. ¯\_(ツ)_/¯. Już 30 xd
Ale polecam wykupić tego lepszego tindera i słajpować więcej
@overjoyed: i jeszcze słownika nie możesz przejrzeć. To całkiem dobrze się kryjesz z tymi wszystkimi wadami. Może jesteś po prostu dobrym fotografem.
Nie wiem, doszukujcie się drugiego albo 3 dna. Myślę, że wystarczy mieć jakiś zmysł estetyki tak, żeby w miarę się ubrać, uczesać czy zdjęcie zrobić. Moje zdjęcia były po prędce wybrane z galerii telefonu. A licznik pokazuje 33 xD
Jutro kończę zabawę. ;P