Wpis z mikrobloga

Witam planuje kupic monitor do laptopa i tu moje pytanie. Ten laptop. ma 15'6 cala i rozdzialke 1366x768, jezeli kupie do niego monitor 18.5 cala z rozdzialka 1366x768 i podlacze kablem DVI-D - HDMI to czy obraz na tym monitorze bedzie taki sam jak byl na laptopie z matryca? Nie bedzie mniejszych ikon etc.
#laptop #laptopy #monitory #rozdzielczosc #ekran #hdmi #dvi
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kirk85: Mam port hdmi. Ale monitory z hdmi chodza po ponad 400.Ja chce uzywke za 100-200 max. A co by sie stalo jakbym podlaczyl tego lapka do. monitora. Chce monitor jako jedyny wyswietlacz w lapku bo nie moge miec matrycy.
  • Odpowiedz
@numeroox: nic sie nie stanie, mozesz sobie wybrac w ustawieniach ekranu na windowsie, czy obraz ma byc wyswietlany na matrycy lapka, czy na monitorze tylko, albo na 2 na raz (ten sam obraz, albo rozciągniety pulpit) do wyboru do koloru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kirk85: Ok dzieki.Ten monitor ma sluzyc glownie do grania w gry. Jezeli pewnie bym kupil wieksza rozdzialke i cale to by fps w dol polecialy.Ale nie wiem bo na tv 32' z rozdzialka 1360x768(zalecana) bylo tyle. samo fps.
  • Odpowiedz
@numeroox: a to to chodzi, nie no nie bedzie pixelozy takiej jak na 32 calach, 15, a 18 to mala roznica. Co do wiekszej rozdzialki, nawet jak masz monitor fullhd, to mozesz ustawic by obraz na nim wyswietlany był w nizszej rozdzielczosci.
  • Odpowiedz