Jakiś czas temu udało mi się osiągnąć liczbę 1000 obserwujących. Cieszy mnie, że tyle osób jest zainteresowanych moim profilem i dodawanymi informacjami. W związku z tym mam do rozdania egzemplarz książki pod tytułem "Czy wielki wybuch był głośny?". Jeśli jesteś chętny i chcesz wziąć udział w konkursie, to wystarczy, że zaplusujesz ten wpis a w komentarzu dodasz jakiegoś mema związanego z przemysłem kosmicznym lub eksploracją kosmosu. Zwycięzcą zostanie osoba, która do 2 stycznia 2018 roku zbierze najwięcej plusów.
Bardzo możliwe, że do książki dołączę jakieś inne upominki. Zapraszam więc do plusowania i dodawania memów. No i polecam obserwować profil bo w przyszłości będą kolejne, większe konkursy.
Zielonki, osoby udzielające się w tagu danielmagical i jaszczuroludzie nie biorą udziału w konkursie.
Jakiś czas temu udało mi się osiągnąć liczbę 1000 obserwujących. Cieszy mnie, że tyle osób jest zainteresowanych moim profilem i dodawanymi informacjami. W związku z tym mam do rozdania egzemplarz książki pod tytułem "Czy wielki wybuch był głośny?". Jeśli jesteś chętny i chcesz wziąć udział w konkursie, to wystarczy, że zaplusujesz ten wpis a w komentarzu dodasz jakiegoś mema związanego z przemysłem kosmicznym lub eksploracją kosmosu. Zwycięzcą zostanie osoba, która do 2 stycznia 2018 roku zbierze najwięcej plusów.
Bardzo możliwe, że do książki dołączę jakieś inne upominki. Zapraszam więc do plusowania i dodawania memów. No i polecam obserwować profil bo w przyszłości będą kolejne, większe konkursy.
Zielonki, osoby udzielające się w tagu danielmagical i jaszczuroludzie nie biorą udziału w konkursie.
#kosmicznapropaganda #rozdajo #ocisly #ksiazki
źródło: comment_fjkZ6lZRGB3jxHstU1HAyCF0I2l5jPKR.jpg
Pobierzźródło: comment_KZhBUvUKyuEmyjTgvVEysx5bTwtRBidh.jpg
Pobierzźródło: comment_powYA3ILyqO1Juj1K5UzVH6h2TizZ39r.jpg
Pobierzźródło: comment_5ldAaccRE67lXM2H55mlNZqaLwfpImEa.jpg
Pobierzźródło: comment_3NqOy7nRtIehp0tBUoU1WOucC0cMhuzk.jpg
Pobierzprzez tego magicala takie fajne rzeczy mnie omijajo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_bJqtcwMbfV4htGJkOWN791hzQjPZcJIl.jpg
Pobierzźródło: comment_0T6uNdS70QvNEjZhlzbiqfAXLjGwQIow.jpg
Pobierzźródło: comment_h5SjHRSyv55xgCtcVIYCvEXtZ4LawP4C.jpg
Pobierzźródło: comment_O4L9Ilufyx4CWu30jAhqanJ4MsLjue2Z.jpg
Pobierzźródło: comment_MpJt372QgzsjxQUMzVF7KOrc4EHgx6Px.jpg
Pobierzźródło: comment_RW8XpgYWNxVJT8NJy9rRPFYoayUKPchL.jpg
Pobierzźródło: comment_tn8gVcUUQKzsbVzjbp4DQ8mMjJCGfaJV.jpg
PobierzNo elo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Książkę mam (nawet z dedykacją), polecam ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
źródło: comment_yRjDr32jeeiHEAy3zAap4Ih4seaNDrob.jpg
Pobierzźródło: comment_IRFm7ty7ug286zMuMoq6nuh6N8I9Y1xL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_wkIfw8dH3SJjNcSFqHDE57N3p8M4M6LQ.jpg
Pobierzźródło: comment_zr3rg6RBbXFqZWoUaekP6tHKPxPzpiTE.jpg
Pobierzźródło: comment_J59kqgPIBPXMETWC24Sy4yEwhwPLJNZi.jpg
Pobierz