Dlaczego piszecie że chodźcie na na jakieś divy? Tak jak by nazwanie prostytutki jakoś inaczej dodawało temu prestiżu :D #pytanie zresztą nie wiem jak się można tym chwalić jak by to było jakieś osiagniecie :D
Na żywo byś chodził gadać z gimbusami o dziwkach? Jak mniemam nie, choć mogę się mylić. Dlaczego zatem chcesz to robić w necie?
@Fafnucek: Tak. Nie miałbym z tym większego problemu. Wystarczy to "odpowiednio" przedstawić. Jeśli już pytasz konkretnie mnie o pogląd na tę sprawę, to odpowiem. I to również do @Gustav88
Nie widzę żadnego "zła", czy niewłaściwości w tym procederze. Uważam, że potrzeba seksualna jest jak najbardziej naturalna i nie rozumiem
@max1983: Nie ma to jak ruszać so dyskusji z nastawieniem. Ja o słupie, ty o dupie. Tak jak z alko, tak i z prostytucją nie mam problemu, tak jak o jednym, tak i o drugim nie widzę problemu, żeby rozmawiać z małoalatami, jednak jest różnica w dyskusji o seksie, prostytucji, alkoholu, a np. rozmowie, że Ruda Jola obciga najlepiej w Krakowie.
@Fafnucek: Tak. Nie miałbym z tym większego problemu. Wystarczy to "odpowiednio" przedstawić.
Jeśli już pytasz konkretnie mnie o pogląd na tę sprawę, to odpowiem. I to również do @Gustav88
Nie widzę żadnego "zła", czy niewłaściwości w tym procederze. Uważam, że potrzeba seksualna jest jak najbardziej naturalna i nie rozumiem
Tak jak z alko, tak i z prostytucją nie mam problemu, tak jak o jednym, tak i o drugim nie widzę problemu, żeby rozmawiać z małoalatami, jednak jest różnica w dyskusji o seksie, prostytucji, alkoholu, a np. rozmowie, że Ruda Jola obciga najlepiej w Krakowie.
To skąd mam wiedzieć, że chodzi ci typowo o język, a nie o temat prostytutek