@enforcer: parytety to głupota i każdy rozsądny człowiek o tym wie, jeśli więcej kobiet się dostało na medycynę to dobrze, jeśli więcej mężczyzn to też dobrze, co za różnica, dostają się ci co lepiej zdadzą przedmioty na maturze
@enforcer: Myślałem że już od dawna jest więcej kobiet. Według statystyk GUS na 2016 jakieś 72% studentów uczelni medycznych do kobiety, również w przypadku studiów doktoranckich, a we wcześniejszych latach było nawet więcej. Za komuny nawet były dodatkowe punkty dla mężczyzn w medycynie bo było ich za mało, także nie jest to nic nowego.
@enforcer: Hola hola. Skoro powinno być po równo, to trzeba wywalić te kobiety i dołożyć mężczyzn. Co z tego ze miały lepsze wyniki na testach. Ma być po równo.
@whiteglove Jesteś chyba jedną z tych osób, które już po prostu wmówiły sobie wytłumaczenie, i żadnego innego nie przyjmiesz. Zachęcam żebyś jeszcze raz lub dwa razy wszystko przeczytała na spokojnie.
@absyntolut ale co sobie wmówiłam? Zapytałam, co ta pani sugeruje. Odpowiesz na to pytanie, czy będziesz się dalej wykręcał zarzucając mi niezrozumienie, podczas gdy sam błądzisz próbując udowodnić swój pogląd który nie ma racji?
@absyntolut fakt podany w artykule, taki sam jak mój przykład z wronami, no i co? Dalej widzisz tu jakieś sugerowanie? XD chyba masz lekką obsesję ( ͡°͜ʖ͡°)
raczej chodzi o to, że sukcesem jest to, iż w zawodzie dotychczas zdominowanym przez mężczyzn jest dużo kobiet. No ale to wypok, feministka coś powiedziała, hehe głupia baba, bez bolca dostaje p-------a hehe
@whiteglove: Przecież jej nie chodziło właśnie o sukces, tylko ironicznie przedstawiła fakt, że to nie jest żaden 'sukces'. I nikt się nie nabija z kwestii tej dziewczyny. Wracaj szkolić się z czytania ze zrozumieniem. xD
@Hatespinner jezu, beka z was, że widzicie w pierwszym tekście to, czego w nim nie ma, tak samo jak komentująca XD widzicie tam jakąś radość i sugestie, podczas gdy tam jest tyle samo radości i sugerowania co w zdaniu "polscy rolnicy po raz pierwszy zebrali więcej jabłek niż gruszek" XDDD
@absyntolut: Czy zdanie "więcej Polaków szcza do zlewu niż obok sedesu" to zdanie wyrażające podziw kultywowaniu tradycji szczania do zlewu? To jest fakt, nie opinia. Mylisz pojęcia.
@whiteglove Przecież fanpage nazywa się "feminist news", a nie "daily random statistics". Oczywiście, że traktują to jako sukces i się cieszą, bo taką teraz mają linie - wszędzie, na siłę, min. 50% kobiet, bo inaczej to dyskryminacja i męska supremacja. Z kogo beka? Chyba z ciebie
źródło: comment_4InKxwP4O0S3YBQPrzwl9FNMBf1QIQ8P.jpg
PobierzWięcej wron niż gawronów zasiedla polskie miasta po raz pierwszy w historii.
Gdzie jest radość?
@whiteglove: Przecież jej nie chodziło właśnie o sukces, tylko ironicznie przedstawiła fakt, że to nie jest żaden 'sukces'. I nikt się nie nabija z kwestii tej dziewczyny. Wracaj szkolić się z czytania ze zrozumieniem. xD
Komentarz usunięty przez autora
Z kogo beka? Chyba z ciebie