Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +241
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
LewCyzud +36
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
#lightshope #elysium #worldofwarcraft
@MetalowyMarynarz:
@MetalowyMarynarz: E tam, mnie akurat śmieszy chwalenie się graniem na piracie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@immaculata: Sądząc po rasie to nabiłbyś głównie przegranych
@Hardporecorn: Mnie śmieszy chwalenie się graniem na oryginale. Pirat dużo lepszy, mam wykupione wszystkie dodatki i aktywny abonament na blizzie, ale oryginał z tego może zrobić tylko blizzard. A jak na razie dopiero ogłosili rozpoczęcie prac..... więc... 2024?
@nickszalinski: Kurde, nie widziałem takiego kogoś już od classica, no, chyba, że na wasze tagi wbijają ludzie, którzy wyzywają biedaserwery i się z nich śmieją, ale tego nie monitoruje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym, dorośli ludzie wiedzą, że a) się nie kradnie, b) jak się czegoś chce to można poczekać, a nie mieć wszystko na już, teraz, samo
@Hardporecorn: z tym do blizzarda
@nickszalinski: No brawo, dopiero w momencie, gdy zapowiedzieli. 9 lat czekałeś na coś, czego nie zapowiedzieli, a jak zapowiedzieli to uznałeś, że nie masz czasu czekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hardporecorn: Zapowiedzieli na blizzconie 2017, wtedy już miałem 54 na elysium.
@Hardporecorn: że za dużo bierze? Jak ci się nie podoba że płacę więcej niż powinienem (bo powinienem tylko podstawkę i abonament, a mam jeszcze legion wykupiony)
@nickszalinski: To, że coś jest drogie, to nie znaczy, że trzeba kraść. Mnie nie stać na Mercedesa, a chciałbym takim jeździć, ale jakoś nikomu takiego nie ukradłem/ukradnę, bo mam trochę godności. Cena jest za duża, to nie płacisz i nie grasz, bo widać produkt jest
@Hardporecorn: Aha, tokenem zapłacę za abonament na elysium...
Ja tu piszę że płacę za oryginalny wow więcej niż powinienem, bo gram tylko na podstawce (na prywatnym serwerze), a ty i tak nazywasz mnie złodziejem. Mógłbym nawet nakupić boostów i zmian rasy i nic by to
@Hardporecorn: druidem
@nickszalinski: Argumentów zabrakło, że bezpodstawnie twierdzisz, że coś ukradłem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam zresztą tym zdaniem udowadniasz to, że w poprzednim komentarzu miałem rację, złodziej zawsze sobie wmawia jakiś powód dlaczego kradnie (albo raczej, dlaczego to, co robi nie jest kradzieżą), w tym wypadku to
BTW. Ranga wbita, lecimy z 7mą.