#anonimowemirkowyznania Wydałem 3000 zł na szkolenia z podrywania i mam techniki opanowane w 100 procentach (manipulacja, podryw, wzbudzanie emocji wszystko wykute na blache) i loszki dają numery to fakt ale nie odbierają xd 50 loszek nie odbiera ode mnie telefonu xxxxxxxddddd Na tinderze nie lepiej. Mam kilkadziesiąt par gadam z nimi a w trakcie wychodzi na to ze mają chłopaków i nie sa zainteresowane seksem a tak w ogóle to nie jestem w ich typie. Wezcie sie #!$%@? rozowe ogarnijcie. #przegryw #tfwnogf #tinder #logikarozowychpaskow
@AnonimoweMirkoWyznania: podaj przyklad jak je podrywasz tymi technikami z kursu xD cos czuje ze bede musiala sie przejsc po pokoju z zenady xd Jak mi sie facet podoba to z nim rozmawiam wystarczy powiedziec czesc, jak nie to zadne techniki manipulacji nie pomoga
@eks_de Po sztuczności. Jak mi się facet podoba to mi się po prostu podoba i sama będę szukać kontaktu, rozmowy itp. A jak mi się nie podoba to żadne formy manipulacji nie pomogą. Ja nie pies żeby mnie tresować. XD
@AnonimoweMirkoWyznania: bo podświadomość później przetwarza tą manipulację i daję znać, u kobiet te mechanizmy są jeszcze silniejsze (IMHO) stąd cała kobieca intuicja.
Za te czas / pieniądze mogłeś podnieść swoją rzeczywistą wartość i atrakcyjność.
Wydałem 3000 zł na szkolenia z podrywania i mam techniki opanowane w 100 procentach (manipulacja, podryw, wzbudzanie emocji wszystko wykute na blache) i loszki dają numery to fakt ale nie odbierają xd 50 loszek nie odbiera ode mnie telefonu xxxxxxxddddd
Na tinderze nie lepiej. Mam kilkadziesiąt par gadam z nimi a w trakcie wychodzi na to ze mają chłopaków i nie sa zainteresowane seksem a tak w ogóle to nie jestem w ich typie. Wezcie sie #!$%@? rozowe ogarnijcie.
#przegryw #tfwnogf #tinder #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: czemu my się mamy ogarniać skoro to z tobą jest problem?
poza tym pewnie zapodajesz im jakieś drętwe formułki z kursu uwodzenia. myślisz, że nie wyczuwają takiej błazenady?
@AnonimoweMirkoWyznania: musisz wydać conajmniej 15k na szkolenia, wcześniej nie ma efektów
Komentarz usunięty przez autora
na polki takie rzeczy nie działają
Jak mi sie facet podoba to z nim rozmawiam wystarczy powiedziec czesc, jak nie to zadne techniki manipulacji nie pomoga
polecam jeszcze kurs wędkarstwa xD
@nicdwarazy podróże małe i duże #pdk
Ta będzie duża
Za te czas / pieniądze mogłeś podnieść swoją rzeczywistą wartość i atrakcyjność.
W ogóle piękna zarzutka 2/10 bo odpisałem xD
Laski desperata wyczują z kilometra