Aktywne Wpisy
krucjan +154
Też macie takie lekko autystyczne skrzywienie, że prawie wszystko co robicie to rozkminiacir, żeby robić to tak, aby jak najmniej przeszkadzać innym? A jeśli robię coś co jakoś utrudnia życie innym to analizuję na ile mi to ułatwia życie a na ile utrudnia innym. Jeśli stosunek tego, że mi dana rzecz naprawdę mega ułatwi życie a innym ludziom w bardzo znikomym stopniu je utrudni i mogą łatwo to utrudnienie w jakiś sposób
EmDeCe +385
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ostatnia część - Zemsta Salazara jest zauważona
ale 2 poprzednie są pomieszane, nawet nie jestem w stanie znaleźć 2 różnych tytułów
w jednej z tych 2 była Penelope Cruz, a w drugiej były syreny
ta z syrenami wyszła chyba w 2011 roku, bo jest napisane, że wtedy wyszła ta z Penelope Cruz
a ta z Penelope Cruz nie mogła wyjść wtedy, bo byłam na niej maksymalnie 3 lata temu w kinie po premierze
#piracizkaraibow
a ten film wyszedł jak miałam 16 lat, no to nie mogłam być na studiach
syreny i Penelope to ta sama część
znalazłam jakiś zwiastun i mają rację
no to ja nie wiem, mam jakąś dziurę w głowie i nie pamiętam na czym byłam w kinie na 2. roku studiów
mózg wyparł wszystko, nie tylko zbędne info :d
btw ta część strasznie mnie nudzi, nawet teraz jak pomyślę o niej to ziewam ;l
piraci byli jak byłam chyba jeszcze w gimbazie, ewentualnie w licbazie, nie chce mi się liczyć lat dokładnie
nie pamiętam czego się uczyłam w roku premiery filmu, którego też nie pamiętam xd
mi się nawet podobała tamta część, ta najnowsza taka średnia była, gorsza od tej z penelope
Na nieznanych Wodach z syrenami 2011,
jakaś część o innej nazwie z Penelope i tutaj pasował mi rok 2015
Salazar 2017- to już ok, to dobrze pamiętam