Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +204
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 65.3% (198)
- Nie 8.3% (25)
- Zrobić bachora 14.9% (45)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 11.6% (35)
Zamówiłem w połowie września głośnik bluetooth Xiaomi i do dzisiaj go nie otrzymałem. Pierwsza paczka leciała przez Belgię, doleciała do Polski i utknęła w Węźle #!$%@?(WER), na moje telefony twierdzą, że żadnej paczki nie otrzymali. Gearbest wysłał drugi raz paczkę - tym razem pociągiem i po dojechaniu do Polski słuch o niej zaginął. Mało tego, przez jakiś czas na stronie do śledzenia poczty polskiej było widać moją paczkę jak wyjechała z Chin, ale na dzień dzisiejszy już nie wykrywa mojej paczki w ogóle :(
Czy jest możliwe, że siedzi jakiś #!$%@? w WER i zwyczajnie kradnie paczki z Chin? To są jakieś jaja, bo już 4 raz z rzędu paczka nie dochodzi.
Jak ktoś ciekawy jak wygląda trasa pociągiem: RN433297605CN
#itemyzchin #gearbest
@Andczej: Czyli gearbest wysyła fake tracking?
@Andczej: Ok, czyli afera z dupy :D
@dzieju41: nie ma to jak pochwalic się ze nie pomoże się bo.... zamawia sie kilka rzeczy w miesiacu a udaje sie mistrza cebuli :)
Komentarz usunięty przez autora
@Andczej: Weź się schowaj anie chrzanisz głupoty . Tak robią na #aliexpress ale na #gearbest albo masz tracking albo go nie dostajesz jak wybrałeś darmoszkę.
Wrzuć sobie ten tracking (LVS) który podał na alipaczka.pl i zobacz podpis że to wysyłka nierejestrowana, a statusy są estymowane, czyli fejki, wrzuć sobie potem na emonitoring poczty polskiej, jak myślisz czemu jej nie ma? Bo to nierejestrowana...
Mam nadzieję, że potrafisz przeprosić ( ͡° ͜ʖ ͡°)