Aktywne Wpisy
PodniebnyMurzyn +97
Jestem tak stary, że pamiętam, że kiedyś nie było kart w przeglądarce i każda nowa strona otwierała się w osobnym oknie
mam_spanko +199
Przecież na to każde tematyczne zero przypada na polskim YT parę kanałów, które biją na głowę to co teraz oglądamy XD
Stanowski myśli że wrzuci na swój kanał jakaś zbieraninę, każdy od swojego tematu i to nagle ma być monopol i jedyne słuszne medium XD
Każdy może mieć swoje zera wystarczy mieć dobrą zakładkę z subskrybcjami xD
Jak coś jest do wszystkiego to wiadomo do czego jest.
Albo zaczną wykorzysywać swój kapitał
Stanowski myśli że wrzuci na swój kanał jakaś zbieraninę, każdy od swojego tematu i to nagle ma być monopol i jedyne słuszne medium XD
Każdy może mieć swoje zera wystarczy mieć dobrą zakładkę z subskrybcjami xD
Jak coś jest do wszystkiego to wiadomo do czego jest.
Albo zaczną wykorzysywać swój kapitał
Mirasy, chyba zepsułem marihuanen (╯︵╰,)
tl;dr;
Pod koniec października kupiłem w promocji 6'tke. i skitrałem ją do takiego pojemnika (polecam, nic nie czuć a kosztuje 2zł w aptece)
Było to sobie tam w woreczku więc ogólnie mało miejsca w środku.
Raz na jakiś czas coś tam sobie z tego brałem i wiadomo, igła żyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i przechodząc do tematu;
Zrobiłem stopke na dwa tygonie jak nie więcej. a to palenie cały czas leżało w tym pojemniku. Nie otwierane nic.
No i biorę je ostatnio, kręcę, palę i po małym gibonie myślałem, że zejdę.
Otumienie, brak chęci na cokolwiek, zero gastro, lekki haj, ból głowy. Trzymało mnie to z 4,5h i kilka godzin dłużej potem bolała głowa.
Myśle - spoko, była przerwa, może źle weszło - powtórzyłem proces 2 dni później i to samo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie ma żadnej pleśni, pachnie jak pachniało a jednak coś jest nie teges ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Palenie do wyrzucenia czy idzie coś z tym zrobić?
#wykopjointclub #marihuana #narkotykizawszespoko
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
PROMOCJA NA ZIOŁO XD
Ty Pelikanie XD
A może jednak za dużą ilość palisz albo jak z tytoniem to się zatruwasz nikotyną?
Zaakceptował: Asterling}
@4kroki: co xD
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
NIe ma bata, że za dużo. jedna lufa mnie nigdy nie rozkładała. Bez tytoniu bo nie pale fajek.
@eMerte: No to jest sativa, dobry sort.
@AnonimoweMirkoWyznania: (DobryNiebieskipasek); Tak, serce jak szaloneeee, miałem tak z zawałem ostatnio xD Ale innym razem.
Też o tym curringu myślałem, ale raczej średnio możliwe
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@AnonimoweMirkoWyznania: Przez chwilę się zastanawiałem, jak żyją igły ( ͡° ͜ʖ ͡°)