Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirasy, chyba zepsułem marihuanen (,)

tl;dr;

Pod koniec października kupiłem w promocji 6'tke. i skitrałem ją do takiego pojemnika (polecam, nic nie czuć a kosztuje 2zł w aptece)

Było to sobie tam w woreczku więc ogólnie mało miejsca w środku.
Raz na jakiś czas coś tam sobie z tego brałem i wiadomo, igła żyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i przechodząc do tematu;

Zrobiłem stopke na dwa tygonie jak nie więcej. a to palenie cały czas leżało w tym pojemniku. Nie otwierane nic.
No i biorę je ostatnio, kręcę, palę i po małym gibonie myślałem, że zejdę.

Otumienie, brak chęci na cokolwiek, zero gastro, lekki haj, ból głowy. Trzymało mnie to z 4,5h i kilka godzin dłużej potem bolała głowa.
Myśle - spoko, była przerwa, może źle weszło - powtórzyłem proces 2 dni później i to samo ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Nie ma żadnej pleśni, pachnie jak pachniało a jednak coś jest nie teges ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Palenie do wyrzucenia czy idzie coś z tym zrobić?
#wykopjointclub #marihuana #narkotykizawszespoko

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Mirasy, chyba zepsułem marihuanen (...

źródło: comment_zNiv0Ff2HYoGREG9PwE2VfqfTIvbn9mk.jpg

Pobierz
  • 13
DobryNiebieskipasek: Prawdopodobnie spadła Ci tolerancja na THC, moze miałes bad tripa. Serce Ci kołatało ? Mysałeś żer masz zawał ? xD Długo paliłeś przed tą przerwą? Druga opcja, ale mniej realna, że zrobiłęś curring powietrzny(polega to na otwieraniu i zamykaniu tematu co jeden dwa dni, aby wydobyć to co tygryski lubią najbardziej), ale mówiłęś że nie otwierałeś pojemnika. To jedyne co mi do głowy przychodzi.

Zaakceptował: Asterling}
OP: @4kroki: @Jaracz_Joint: Tak, opakowanie myte.

NIe ma bata, że za dużo. jedna lufa mnie nigdy nie rozkładała. Bez tytoniu bo nie pale fajek.
@eMerte: No to jest sativa, dobry sort.
@AnonimoweMirkoWyznania: (DobryNiebieskipasek); Tak, serce jak szaloneeee, miałem tak z zawałem ostatnio xD Ale innym razem.

Też o tym curringu myślałem, ale raczej średnio możliwe

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling}
@AnonimoweMirkoWyznania: Nic nie powinno się stać z baka trzymana w takim pojemniczku. Jak zrobiłeś 2 tyg przerwy to tolerancja spadła i temu jedna lufa cię tak porobiła. Zapal ponownie i zobacz czy tym razem będziesz znowu się źle czuł, tylko sam sobie nie wkręcaj nic na banie.