Aktywne Wpisy

Fekalny_okuratnik +189
Tatuaże u kobiety to bardzo szybki redflag. Nie jest tajemnicą, że 95% kobiet z tatuażami jest #!$%@?ęta (borderline, bipolar i inne zaburzenia psychiczne) lub reprezentuje sobą zwyczajną biedę umysłową jak na większość femoidów przystało.
Gdyby te tatuaże jeszcze miały jakiekolwiek głębsze znaczenie np. coś związane z bardzo wielkimi przeżyciami lub sytuacjami to byłbym w stanie to zrozumieć, ale to są jakieś skrajności i większość wytatuowanych julek to chodzące pisanki z gówno-dziarami typu
Gdyby te tatuaże jeszcze miały jakiekolwiek głębsze znaczenie np. coś związane z bardzo wielkimi przeżyciami lub sytuacjami to byłbym w stanie to zrozumieć, ale to są jakieś skrajności i większość wytatuowanych julek to chodzące pisanki z gówno-dziarami typu

kogi +61
Posłanka Agnieszka Pomaska rozdaje ulotki z kampanijnego samochodu. Z tylu hasłem „wypierda***”przekonuje dlaczego warto na nią głosować.
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory

1.Czy mogę otworzyć rachunek mając 17 lat ? Siedzę na forexie od 5-6 miesięcy na demo. Chce sobie wpłacić 100 zł i zacząć oswajać się z inwestowaniem.
2.Jakiego brokera bez dużego spreadu polecacie? Chcę trochę poskalpować rynek, a duży spread mnie szybko zje.
3.Co sądzicie o sl? Na TJS mówią że jest dla małych dziewczynek. Na EUR/USD lepiej trzymać straty i czekać aż odbiją, czy zamykać od razu np. jak spadnie poniżej 15 pipsów.
4.Na ten moment gram analiza techniczna + wsparcia/opory. Jak grać na podstawie analizy fundamentalnej? Skąd brać najlepsze informacje i jak je weryfikować?
2. na pewno nie polskiego, dalej to już kwestia wyboru, oferty, platformy itp.
3. stop lossie? xD nie wiem co to TJS, ale sl nie jest dla dziewczynek, to po prostu wygodne. Dużo platform ma takąfunkcję, że po nałożeniu tp,sl itp. platforma to zapamiętuje,
100 zł to żadne inwestowanie. Poza tym z taką dźwignią i skalpowaniem to jest spekulacyjna gra giełdowa. Coś jak jednoręki bandyta tylko z równejszym rozkładem prawdopodobieństwa.