Pomocy :( kupiłem Heroes VII w biedrze na promce i żeby zainstalować potrzebuję założyć konto na #uplay i nie mogę ani przez stronę www ani przez apkę na kompie :( co począć ? #pcmasterrace #gry
@kundziukundziu: Ja w biedrze kupiłem kiedyś takie tortille i potem się okazało, że jak tam etykieta była na pół opakowania, to te tortille były długie tylko do tej etykiety.
@Minczyk w aplikacji wyskakuje "tworzenie kont jest obecnie niemożliwe, prosimy spróbować później" a na www uplaya "account not created" - próbuję od dwóch dni i cały czas to samo, dla różnych adresów e-mail to samo :(
@kundziukundziu wyczytałem że może poprostu istnieć problem z twoja nazwa użytkownika. Weź jakiś testowy mail i spróbuj założyć konto w nazwie użytkownika podając jakieś losowe literki
@Minczyk Udało się, ale faktycznie dopiero przy zmianie loginu na losowe literki i cyferki, żadne normalne słowo nie wchodziło 0_o Wielkie dzięki Mireczku :)
Mam cichą nadzieję, że resztę probanderowskich/neonazistowskich działaczy spotka podobny los. I oni chcą dołączać do UE / NATO z takim zwyrodniałym ścierwem (ich bohaterem narodowym) żałosne. #ukraina #rosja #wojna #europa #nato
Wielkie dzięki Mireczku :)
Temat zamknięty, wątek trafia do kosza ;)