Wpis z mikrobloga

To uczucie, gdy dowiedziałeś się jak stworzyć nową rodzinę...

To uczucie, gdy dowiedziałeś się jak usunąć ściany...

To uczucie, gdy dowiedziałeś się, że dzieci takie w kołysce po czasie stają się normalnymi dziećmi...

#nostalgia #gimbynieznajo #simsy
nickszalinski - To uczucie, gdy dowiedziałeś się jak stworzyć nową rodzinę...

To u...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nickszalinski:
To uczucie, gdy byłeś bardzo mały i nie wiedziałeś jak się obraca meble i przez przypadek raz obróciłeś i lodówka była odwrócona do ściany i wszyscy umarli z głodu

To uczucie, gdy dowiedziałeś się, że simy mogą mieć pracę B)
  • Odpowiedz
@Adikso aż mi się przypomniało jak kiedyś nie umiałam obracać mebli tylko miotałam nimi na wszystkie strony aż się dobrze ustawiały xd

@nickszalinski z jednej strony przyjemnie było to wszystko odkrywać, ale też przyjemnie się gra jak dobrze zna się grę i mało co może zaskoczyć, można się skupić na rozwoju miasta, rodzin albo na samej grze takiej zwyczajnej albo robić jakieś chore rzeczy
  • Odpowiedz
@nickszalinski: Ja jeszcze z bratem i koleżanką robiliśmy krematorium ( ͡° ͜ʖ ͡°) wkladalismy sima do pokoju z kominkiem i full łatwopalne meble, podpalaliśmy kominek czas na 3 i wiadomo co się działo ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Btw. jest TSO, to the sims 1 online, tak jak
  • Odpowiedz
wkladalismy sima do pokoju z kominkiem i full łatwopalne meble, podpalaliśmy kominek czas na 3 i wiadomo co się działo

@cor1sto: u mnie sie stawialo kuchenke na srodku lasu, podobno "drzewa sie tak zajebiscie pala"

Niestety, gosciu mial za duzo gotowania i chyba z 30 talerzy lezalo na ziemi, a do tego przez przypadek to zapisalismy XD
  • Odpowiedz