Wpis z mikrobloga

@goly8622: Jakbym szukał chłopa, co by mi na zakładzie zrobił wszystko to bym brał. Można się śmiać, że ma problem z pisaniem, że nie wiem co to CV, pewnie wypić też lubi, ale jak zna się na robocie to uj z tym.
  • Odpowiedz
@goly8622: Prowadziłem rekrutacje i takich cv dostawałem sporo. Brałem takich specjalistów od razu, bo widać, że w swoim życiu koncentrował się na pracy, a nie na gównostudiach i kursach pisania cv. Większość młodych osób ma ładne szablony cv, ale ich faktyczne umiejętności to wydmuszka.
  • Odpowiedz
@goly8622 Kiedyś tak pisało się CV, miał to być życiorys a nie formularz jak to wygląda teraz (pomijam pisownię, chodzi mi o styl). Poza tym, mogę się mylić, ale to nadal jest rozpowszechnianie czyiś danych osobowych i taki "rekruter" powinien przynajmniej dostać naganę. Nie miałabym zaufania do firmy, w której pracuje ktoś, kto udostępnia moje CV, bo wydało mu się zabawne.
  • Odpowiedz
@goly8622 CV jest przesyłane na użytek wewnętrzny firmy w ramach danej rekrutacji a nie do śmieszkowania w internecie nawet z jego części. Taka sytuacja świadczy tylko o profesjonalizmie firmy i "rekrutera".
  • Odpowiedz
@djtartini1: Buduj sobie dalej swoj wyimaginowany swiat, pracownik fizyczny zarobi 2500-4k, czyli zgodnie z Twoimi zalozeniami sekretarka zarabialaby 500-800 zl /mies ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz