Wpis z mikrobloga

@Lukardio wczoraj zamieścił ciekawy post w którym to przedstawia "język miłości prawej strony internetu" - dziś postanowiłem zrobić na odwrót i pokazać że lewa strona internetu ni9e jest wcale lepsza ;)

Pewnie znajdą się tu takie postacie jak @nadwirus, oraz @GlibertEatingGrape z którymi miałem nieprzyjemność rozmawiać i którzy zamiast rzeczowej dyskusji wyzywali mnie od debili, lemingów i innych nie miłych słów a forma z jaka ze mną rozmawiali była formą pyskówki i bluzgów zamiast dyskusji.

Ale do rzeczy

"Iwona Arent, posłanka Prawa i Sprawiedliwości w rozmowie z portalem wskazuje, że w ciągu ostatnich 12 lat, od kiedy zaangażowała się w politykę, spotkało ją wiele nieprzyjemnych sytuacji. Pomalowano drzwi mojego biura poselskiego, drzwi od mojego wymazano kałem. Policja oczywiście nie ustaliła sprawców – opowiada Arent.... "

"Dużo gróźb przychodzi do biura poselskiego Jarosława Kaczyńskiego. Kilka razy anonimowa osoba przysłała prezesowi PiS naboje. Do przesyłki załączony był list z groźbą śmierci – informuje „WP”....

"Poseł Marek Suski przyznaje, że wielu polityków jego partii otrzymuje groźby pod swoim adresem. Niedawno zgłaszaliśmy do prokuratury e-maile, w których ktoś pisał, że będzie gwałcił kobiety z PiS, podrzynał nam gardła i rozcinał brzuchy – mówi. Poseł ... "

A na koniec perełka

https://www.prawdaobiektywna.pl/images/16_9/600/0c898620214ba5df39db38c44c6666f9.jpg

Ale tylko prawaki są złe. Pozdrawiam ;)

#neuropa #bekazlewactwa #wolnosc #takaprawda #niewiemjaktootagowac

Pozdrawiam
  • 5
@krzysztof-marcin-rybacki: > którzy zamiast rzeczowej dyskusji wyzywali mnie od debili, lemingów i innych nie miłych słów a forma z jaka ze mną rozmawiali była formą pyskówki i bluzgów zamiast dyskusji.

XD XD XD

Ty w ogóle śmiesz narzekać na poziom dyskusji, po tym jak do każdego w temacie w którym "rozmawialiśmy" wyskakiwałeś ze stertą obelg w postaci propagandowych frazesów ("przedstawiłeś argumenty, ale komentował nie bede bo z debilami co oglondajo tvn
@Nadwirus: wirusie drogi dziekuje ze sie odezwaleS, twoja wypowiedz swietnie przedstawia pewna rzecz ktora tez chcialem tu zaprezentowac :) to nie jest obelga czycos chociarz i tak ty to odbierzesz co wiecej super ze dales link do dyskusji, kazdy zobaczy i sam wyciagnie wnioski :) a na koniec w zadnej dyskusji nie powiedzialem ze ten kto oglada tv to debil, ty tak to odebrales co moze znaczyc ze chorujesz na jakas
"Dużo gróźb przychodzi do biura poselskiego Jarosława Kaczyńskiego. Kilka razy anonimowa osoba przysłała prezesowi PiS naboje. Do przesyłki załączony był list z groźbą śmierci – informuje „WP”....

@krzysztof-marcin-rybacki: dlaczego nigdy w wiadomościach TVP, TVN czy Polsat o tym nie mówili? Nie było by wtedy bluzgów o ochronę dla Kaczyńskiego. W takim razie przynajmniej ja już się o to nie czepiam skoro jest powód.