Aktywne Wpisy
demakijaz +15
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
D00msday +40
Czy jesteście gotowi umierać za p0lki i ewenementy u władzy takie jak 'ministra równości', Kotula? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
Pewnie znajdą się tu takie postacie jak @nadwirus, oraz @GlibertEatingGrape z którymi miałem nieprzyjemność rozmawiać i którzy zamiast rzeczowej dyskusji wyzywali mnie od debili, lemingów i innych nie miłych słów a forma z jaka ze mną rozmawiali była formą pyskówki i bluzgów zamiast dyskusji.
Ale do rzeczy
"Iwona Arent, posłanka Prawa i Sprawiedliwości w rozmowie z portalem wskazuje, że w ciągu ostatnich 12 lat, od kiedy zaangażowała się w politykę, spotkało ją wiele nieprzyjemnych sytuacji. Pomalowano drzwi mojego biura poselskiego, drzwi od mojego wymazano kałem. Policja oczywiście nie ustaliła sprawców – opowiada Arent.... "
"Dużo gróźb przychodzi do biura poselskiego Jarosława Kaczyńskiego. Kilka razy anonimowa osoba przysłała prezesowi PiS naboje. Do przesyłki załączony był list z groźbą śmierci – informuje „WP”....
"Poseł Marek Suski przyznaje, że wielu polityków jego partii otrzymuje groźby pod swoim adresem. Niedawno zgłaszaliśmy do prokuratury e-maile, w których ktoś pisał, że będzie gwałcił kobiety z PiS, podrzynał nam gardła i rozcinał brzuchy – mówi. Poseł ... "
A na koniec perełka
https://www.prawdaobiektywna.pl/images/16_9/600/0c898620214ba5df39db38c44c6666f9.jpg
Ale tylko prawaki są złe. Pozdrawiam ;)
#neuropa #bekazlewactwa #wolnosc #takaprawda #niewiemjaktootagowac
Pozdrawiam
XD XD XD
Ty w ogóle śmiesz narzekać na poziom dyskusji, po tym jak do każdego w temacie w którym "rozmawialiśmy" wyskakiwałeś ze stertą obelg w postaci propagandowych frazesów ("przedstawiłeś argumenty, ale komentował nie bede bo z debilami co oglondajo tvn
@krzysztof-marcin-rybacki: dlaczego nigdy w wiadomościach TVP, TVN czy Polsat o tym nie mówili? Nie było by wtedy bluzgów o ochronę dla Kaczyńskiego. W takim razie przynajmniej ja już się o to nie czepiam skoro jest powód.