Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Witajcie, ojca już wkurza smart tv od lg (╯°□°)╯︵ ┻━┻ więc chciałby żebym zamówił mu jakiegoś boxa w cenie ok. 300zł. Na allegro jest pełno tych xiaomi mi box ale jaki dokładnie wziąć? na co zwracać uwage? Zamówiłbym coś tańszego z Chin ale on ma to rozpakować i odrazu się bawić więc przez te wszystkie wgrywanie android tv itp odpada ta opcja. Pomożecie?
ps. Strony internetowe na czymś takim śmigają? bo na lg smart po wejściu np na olx i zjechaniu do końca strony przeglądarka się wywala... nie wspomne o płynnym pisaniu bo czegoś takiego tam nie ma
H96 Pro Plus z chin ostatnio jest często w cenie 42$ ~ 150zł. A strony internetowe działają na tym tak:
https://youtu.be/yXth_qmUutk?t=397
Załączam Ci tabelę z wydajnością poszczególnych boxów, najlepiej wybierz coś z min 2GB Ram i procesorem S905X lub S912.
@Nurbon mibox nie ma przeglądarki, może się da wrzucić apk przez pendrive, ale nie próbowałem
@PePeHa da się zainstalować chrome ale do obsługi potrzeba raczej klawiatury z myszka/touchpadem.
Komentarz usunięty przez autora
@PePeHa da się napewno bo mam na wszystkich boxach z ATV. Do uruchomienia potrzeba Sideload Launcher.