Wpis z mikrobloga

U WG coś chyba poszło nie tak, jak chcieli i jakiś menedżer będzie miał po premii.

Tak wyglądają dzisiaj moje drużyny, drużyny przeciwników... no wszystko po prostu. Szare, zielone, smutne. Oprócz stockowego camo tego AMX, wszyscy jak z fabryki. Poza kadrem był jeszcze Sherman Rev., też bez camo. Trochę smutłem.

Aha, to jest z włączonym "wszystkim", czyli tą śmieszną opcją pokazującą niehistoryczne kamuflaże i farby. Nie widziałem jeszcze dzisiaj żadnego nowego malowania.

#wot
źródło: comment_m1JPQaRVljwdCDInrsW4JrbTwozzECiW.jpg
  • 14
@Prychacz: A jak myślisz, dlaczego jeżdżę dzisiaj dziewiątkami? Tzn. pomijając zwykłe "bo gra mi się najlepiej", chciałem mieć największe szanse na zobaczenie tak X, jak i VIII.
@teh_m: ja sobie zmodyfikowałem kamuflaże na premkach, bo tylko tam mam na stałe :) mało ludzi jeszcze wie, że dostali 3 darmowe, które można dostosowywać. Wczoraj widziałem raptem dwa czołgi, które tego użyły oraz bardzo charakterystyczne e50m w malowaniu żółto-niebieskim. Alternatywnie chyba ma czarno-czerwone #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zgubilem_Login: Ale tak, czy inaczej, straszny z tymi kamuflażami burdel: Masz czołgi, na których masz 2 strefy, masz takie z trzema, a masz takie z pięcioma, bo nawet jarzmo działa można malować.