Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
#kryptowaluty #bitcoin #btc
@archemicuss: bardzo dobrze. Bez tego nigdy nie nauczą się. Zaboli to zrozumie jeden z drugim. Dlatego ja zawsze mówię H O D L i nie ptrz na kurs, myśl o następnym halwingu i nie ważne co dzieje się z ceną a jak spadła
Musi być informacja rzetelna ale też i ostrzegawcza dla zwykłego człowieka. Masz tyle "projektów" w stylu dascoin czy futurocoin, na które prości ludzie się łapią -
Czy jesteśmy głupsi z tego powodu czy mądrzejsi? Rządy są zbyteczne ponieważ ludzie potrafią uczyć się na błędach. To rządy to banki robią z ludzi inwalidów umysłowych dlatego, że im to na rękę, gdyby nie to nie mieliby kim rządzić.
Przecież gdyby ludzie przeszli na bitcoina to rządy i banki giną. Tracą władzę. Bez możliwości dodruku pieniądza
Narzekać i zapobiegać trzeba prawu. Nie zmienisz ludzi w rządach którzy mają sraczkę legislacyjną. A napędzają ją ambergoldowcy czy frankowicze robiący burdy a nie materiały straszące. Jak dużo debili się odstraszy od krypto i nie u----e we wczesnej fazie
@czup: kryptowaluta to nie pieniądz! Kryptowaluta to nie waluta! Noż k---a naprawdę nie kłamstwo?!