Wpis z mikrobloga

3 sezon, 3 grandmaster ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak tam u was Miraski? Grajac wczoraj rankedy zauwazylem ze cos malo ludzi pogrywa, w okolicy 4480 na gry czekalem bardzo dlugo, przy czym od pulapu 4470mmr na 5-6 gier 3 razy gralem z tym samym przeciwnikiem, nie ukrywam ze byl oryginalny :) dodatkowo - dalem mu 3 razy gg, a takie rzeczy to u mnie w ciagu 2tygodni sie nie zdazaja ( ͡° ͜ʖ ͡°) gry byly wyjatkowo ciekawe i dlugie
#gwint
  • 12
@kubusfnc: a kiedy się sezon kończy? Ja zacząłem niedawno grać, pod koniec zeszłego tygodnia złożyłem grywalny deck i nie wiem ile mam czasu, żeby dobić jakiś sensowny ranking :P
@kubusfnc: Dawno nie grałem rankedów, zatrzymałem się na 4,3k i czekam aż meta troche odjedzie żeby się nie szarpać ( ͡° ͜ʖ ͡°). Co do gier to faktycznie wczoraj miałem jakieś problemy z doborem przeciwników, czasem czekałem długo a czasem w ogóle się nie doczekałem. Nie wiem czy to kwestia MMR czy ogólnie serwerów. W każdym razie dziś jest już ok, przynajmniej u mnie.
@kubusfnc: no ja ostatnie 5 gier do GM-a robiłem w ponad 3 godziny i też chyba 2 razy na tego samego typka trafiałem :P Jak już się wbije to w zasadzie nie ma po co dalej grać zwykłego laddera więc, wcale się nie dziwię, że jest pustka na górze
@kubusfnc: zbalansowanej pożogi za 66? ( ͡ ͜ʖ ͡) Nie pamiętam, kiedy ostatnio na nich przegrałem.
Deck Hive to nie movement . Akurat w tym samym czasie wbiłem co Hive, więc nie miałem przyjemności.
@kubusfnc: A niech będzie, po paru dniach dobiłem, idealnie utrafione 4,5k. Aczkolwiek ogólnie trochę słabą mam motywację do robienia konkretnie GMów w kolejnych sezonach, ostatnio kończyłem gdzieś koło 4450 - na dobrą sprawę jedyne co z tego jest to "21" w tarczy przy nicku. Tytuł i ramkę za Arcymistrza ma się raz na zawsze, awatar za top 1000 wymaga nieco mniej niż 4,5k MMR, a z kolei fajne ramki, czy tytuły
źródło: comment_79IKRFshmAAlHdXcq9sv7UwP4uvFXPyn.jpg