Wpis z mikrobloga

#ekstraklasa
Ostatnie zwolnienia trenerów w Wiśle i Zagłębiu przebiegały według schematu: oczekiwania 'góry' są wyższe od zajmowanej pozycji i prezentowanej gry + stagnacja i brak perspektyw. Dla mnie zwolnienia logiczne, dla niektórych kibiców mniej (w końcu nie każdy musi się zgadzać z taką a nie inną oceną potencjału zespołu).
Potencjalnie zwolnienie Mroczkowskiego wygląda podobnie tylko #!$%@? wytłumaczcie mi jakie oczekiwania ma góra??? Przed meczem Sandecji: otwieram skład, patrze na nazwiska, z kim by nie grali - no są #!$%@? słab(s)i. Odpalam meczyk: grają piach jak mało kto, ale mimo to coś tam punktują. Oglądałem ostatnie mecze Pogoni i powiem wam, że 8 punktów to powinno dzielić te kluby, ale w drugą stronę. Dodajmy do tego grę na wyjeździe przez cały sezon. No nie wiem, może się ze mną nie zgodzicie, może czegoś nie zauważam, ale dla mnie prędzej Mroczkowiski zasłużył na premię niż wypowiedzenie.
PS 100% zgody ze Stanowskim w tym przypadku
Pobierz kierunkowskaz - #ekstraklasa
Ostatnie zwolnienia trenerów w Wiśle i Zagłębiu przebie...
źródło: comment_qx1i0gS1mcHSAc7HKKCuko68a0g5YkqA.jpg
  • 3
@kierunkowskaz: dokładnie, jak zwolnienie Kiko można jeszcze jakoś racjonalnie wytłumaczyć (dostał Hiszpanów, których podejrzewam chciał i mógł dostać na możliwości Wisły) o tyle Mroczkowskiego już nie bardzo, co oni chcą, o puchary walczyć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
stanowski to mega kmiot, budujący swoją pozycję na brandzlowaniu się cwelka i kilkudniowym pobycie w stolicy katalonii, przykre jest to że środowisko dziennikarskie uznaje go za obiektywnego dziennikarza. Niestety Sandecja to klub bez zaplecza i zmiana trenera w takim momencie to tylko objaw słabości mojego klubu