Jest panna, ktora lubimy, niech bedzie, ze jestesmy z nia w zwiazku. Ona lubi tanczyc, my niezbyt. Ona, w ramach hobby, chodzi 2x w tygodniu na bachate. Jest to taniec towarzyski MOCNO nastawiony na kontakt z partnerem/erotyke. Co robicie?
Zapisujecie sie takze na ten taniec, wbrew sobie? Probujecie przekonac panne, by zapisala sie na cos z mniejszym podtekstem seksualnym, by wilk byl syty a owca cala? Nic, bo nie ma co ograniczac drugiej polowki?
Pytam z ciekawosci, na pewno sa plusy: aktywne spedzanie czasu, hobby, duzo lepsze to niz pojscie do klubu "potanczyc", jednak ciekawi mnie, czy sa tutaj osoby, ktorym taki stan rzeczy by przeszkadzal. Dla mnie bylby to lekki dyskomfort i ciekawi mnie, czy jestem w mniejszosci.
@pffflstlss: to trochę lipa z takim nastawieniem iść na tańce.. ale z drugiej strony wypadałoby zmienić podejście i próbować czegoś nowego, doskonały sposób na rwanie dup, kondycja, ogólnie sylwetka przez to lepiej wygląda, multum plusów tańca, dodatkowo niewielu gości lubi/umie tanczyć więc miałbyś przewage.. wiadomo, że nie ma sensu robić czegoś wbrew sobie, ale dać szansę, może jakoś przestawisz się i złapiesz bakcyla.. znam np. ludzi którzy za huia nie poszliby
Jest panna, ktora lubimy, niech bedzie, ze jestesmy z nia w zwiazku. Ona lubi tanczyc, my niezbyt. Ona, w ramach hobby, chodzi 2x w tygodniu na bachate. Jest to taniec towarzyski MOCNO nastawiony na kontakt z partnerem/erotyke.
Co robicie?
Zapisujecie sie takze na ten taniec, wbrew sobie?
Probujecie przekonac panne, by zapisala sie na cos z mniejszym podtekstem seksualnym, by wilk byl syty a owca cala?
Nic, bo nie ma co ograniczac drugiej polowki?
Pytam z ciekawosci, na pewno sa plusy: aktywne spedzanie czasu, hobby, duzo lepsze to niz pojscie do klubu "potanczyc", jednak ciekawi mnie, czy sa tutaj osoby, ktorym taki stan rzeczy by przeszkadzal. Dla mnie bylby to lekki dyskomfort i ciekawi mnie, czy jestem w mniejszosci.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #taniec
wiadomo, że nie ma sensu robić czegoś wbrew sobie, ale dać szansę, może jakoś przestawisz się i złapiesz bakcyla..
znam np. ludzi którzy za huia nie poszliby