Wpis z mikrobloga

@Ray_Zero: no i nie mogłeś od razu podesłać? Siedzę k---a na piwie w Eindhoven i pytam poważnie bo ani ja nie słyszałem o niczym ani np. Kumpel z Wrocka z którym gadam. A nie będę sobie googlał teraz. Wyobraź sobie, ze nie każdy śledzi scenę pobić i kradzieży w całej Polsce.
  • Odpowiedz
@AvantaR: nie, mogłeś samemu sprawdzić, starczyło odpytać wujaszka Google z frazy "ukraińcy napad" albo, w ostateczności, przejrzeć wykopaliska dotyczące tego tematu - to jakaś minuta "roboty", ale jak widać, dla ciebie, wielkiego programisty, jest to chyba zadanie wręcz karkołomne ( ͡° ͜ʖ ͡°) W------o mnie twoje p---------e, na początku chciałem olać, ale później postanowiłem, że udowodnię ci twoją ignorancję.
  • Odpowiedz
@Ray_Zero: jakie k---a p---------e? Zapytałem normalnie i sie do mnie p---------s. A, ze na wykopie 90% ludzi p------i od rzeczy to chciałem jakiegoś pokrycia tych informacji bo w mojej okolicy akurat z Ukraińcami spokój.
  • Odpowiedz
@AvantaR: p---------m się bo p--------z bzdury! Zamiast samemu sprawdzić/zweryfikować moje słowa (i na przykład udowodnić mi sianie antyukraińskich fake newsów tudzież o bycie ukrainofobem) ty wolałeś nazwać mój komentarz p----------m. Bezrefleksyjność w twoim wydaniu brzydzi mnie jeszcze bardziej niż ignorancja którą również się popisałeś.
  • Odpowiedz
@Ray_Zero: dwa raz prosiłem o poparcie swoich słów, wolałem mnie obrażać. To czego sie spodziewałeś? Jak sie do kogoś p------------z to pisz konkrety, a nie „ty ignoramcie, trollu, żyj sobie w swojej bańce”. No, ale po co - typowy wykop jest typowy. Bez odbioru
  • Odpowiedz
@Kapitalis: Weź qwa, do mnie w zmierzchłych czasach się kiedyś wprowadziło dwóch kiboli ŁKS którzy lubieli się w sobotę rano p-----------ć w salonie tak że naczynia dźwięczały.
Miarka się przebrała jak jeden z nich n-----ł typa w autobusie, bo gość miał szalik RTS... landlord ich w-----ł z domu (to był rodzony dziadek jednego z nich jak się później dowiedziałem) dwa dni po tym jak się wyprowadziłem.

Tak mi się przypomniało.
  • Odpowiedz
@Kapitalis: był kiedyś u mnie taki sąsiad, zamykał na całe dnie psa na balkonie, pies jak to pies, robi czasem kupe, a jak był całymi dniami zamknięty na balkonie to gdzie miał robić? śmierdziało niesamowicie, lato, a ten debil codziennie lał tego psa, za to że zrobił kupe, przy tym drąc ryja na całe osiedle
dzieci, alanek i jakiś k---a milanek darły ryje cały dzień, codziennie jedli ziemniaki smażone na
  • Odpowiedz

@Kapitalis: pamiętam, jak kilka lat temu oglądam fakty w tvn z moją Matką, mówili wtedy, że przestępczość spadła, na co skomentowałem:
no tak, bo większość patoli wyjechała do uk.

przełączamy program, wiadomości w tvp a tam reportaż o tym, że w uk zwiększyła się przestępczość głównie za sprawą imigrantów z
  • Odpowiedz
Jako jeden z niewielu s---------w na tym portalu: pracuje w nhs znam statystyki. Za kazdym razem jak n------y polak robi burde w szpitalu mam to w bazie danych. Wykorzystalem ten fakt do zrobienia burdy w szpitalu i dalej nie wiedza czy to ja bo nie potrafia przeliterowac nazwiska. Nasralem gdzie sie dalo, podtarlem dupe logiem pacjentow, etc. Bylo grubo a ze baza danych jest r-------a wysylaja roszczenia do nieistniejacego typa. A ja
  • Odpowiedz