Wpis z mikrobloga

Jest kilka ciekawych gier, mimo wczesnego stadium produkcji wyglądają lepiej niż nie jeden ex na ps4

@tRNA: Która gra na PC wygląda lepiej niż HZD, czy U4?
  • Odpowiedz
Escape From Tarkov

@tRNA: Pytałem poważnie a ty sobie jaja robisz. Przecież te gry nie wyglądają nawet w połowie tak dobrze jak wspomniane przeze mnie. SC steryla grafika, zero roślinności, przygnębiająca. Arma 3 XDDD. EFT XD.

nawet skyrim z modami wygląda lepiej

@PomidorovaLova: To już nawet nie jest śmieszne, to jest po prostu niesmaczny żart.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: Ja to tylko kisnę z tego, że jako przykład super pecetowych exów podają ci gry, które:
-po fazie płatnych betatestów na pc i tak wyszły/wyjdą na konsole (Divinity, PUBG)
-niewiadomo czy w ogóle wyjdą - Star Citizen czy inne pozycje z early access

Do tego pisanie o wysokich kosztach gier na konsolę przez ludzi, którzy muszą każdą grę rejestrować w wyjątkowo restrykcyjnym systemie DRM znanym jako Steam XDDD
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: @PortalZeSmiesznymiObrazkami: @Eugeniusz_Zua: tylko, ze prawdziwi pcmasterrace to wg statystyk steam'a mniej niz 2% uzytkowników (gtx1070/80) ze wszystkich 140mln uzytkowników steam, najwiecej ludzi ma gtx960 ( ͡° ͜ʖ ͡°) zaden normalny czlowiek nie wpierdzieli sie w kredyt by kupic samą budę za 6k i po 2 latach jej wartosc spada drastycznie. Dlatego konsole sa tak popularne, bo sa tanie.
Śmiem twierdzić, biorąc
  • Odpowiedz