Aktywne Wpisy

Rosalinea +6

jestjakjestimistyka +126
Zauważyłem, że dużo osób zwraca uwagę na zarobki Sylwestra Wardęgi na ostatnich streamach.
Więc, poświęciłem pół dnia, na zrobienie podsumowania zarobków zwyrola.
Link do analizy:
www.youtube.com/watch?v=nJcuhWFI3f4
#famemma
Więc, poświęciłem pół dnia, na zrobienie podsumowania zarobków zwyrola.
Link do analizy:
www.youtube.com/watch?v=nJcuhWFI3f4
#famemma

Jestem tak wściekły, że nawet słów brakuje żeby to opisać. Dziewczyna z ktorą poszedłem jakiś czas do łóżka (jednorazowa przygoda) naopowiadała swoim koleżanką, ze mnie przeleciała i że byłem tak zdesperowany żeby tak szybko wejsc do jej łóżka to ona skorzystała z okazji bo czemu by nie. Rozumiecie to? Najgorsze jest to, że ona jest w tej samej grupie na studiach co ja ( ͡° ʖ̯ ͡°). Dowiedziałem sie tego od mojego kolegi, który smsował z inna kolezanką z naszej grupy i ona mu wszystko powiedziała. Jka nie wiem co trzeba mniec w głowie zeby gadać takie głupoty. Taka nowoczesna i wyzwolona sie znalazla. Nie wiem czy iśc do niej i z nia pogodac czy co? Może jeakas zemsta? Najgorsze jest to, że czuje na sobie wzrok wszystkich ludzi jak jestem na sali.
#!$%@?, ja jak chodze z kims do łózka to nie gadam na około jak było i co robiliśmy tylko zachowuje to dla siebie a nawet jak było bardzo źle to też nic nie komentuje. Ale znalazla sie taka papla co gada wszystkim na około co robiliśmy w łóżku. Co teraz? Mam ochotę dać jej takiego gonga na otrzeźwienie ale to odpada.
#pytanie #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
ja to bym takiej lepe na ryj przed rozmową dała na otrzeźwienie myśli
@AnonimoweMirkoWyznania: stare przysłowie mówi: "nie rusz dupy ze swej grupy"
A tak poza tym to nie rozumiem w czym problem? Laska sobie psuje opinię gadając o takich sprawach, a nie tobie. Czym tu się przejmować?
Wilka nie obchodzi co mówią o nim barany, chyba ze jestes #!$%@? to masz problem
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Ona się dowartościowuje w oczach koleżanek że taki Alvaro na nią poleciał.
Ty zyskujesz w oczach kolegów że ją bziknąłeś.
WIN-WIN
jak babskie intrygi wchodza do gry to sam musisz nauczyc sie klamac
Zaakceptował: Asterling}
No i?
Dlatego mówię, dzieci. W normalnym świecie, tak się ludzie nie zachowują. Tak się zachowują dzieci. A dorosłego człowieka dzieci nie obrażają, najwyżej śmieszą... Nie bądź beta przegrywem, tylko facetem.