Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem tak wściekły, że nawet słów brakuje żeby to opisać. Dziewczyna z ktorą poszedłem jakiś czas do łóżka (jednorazowa przygoda) naopowiadała swoim koleżanką, ze mnie przeleciała i że byłem tak zdesperowany żeby tak szybko wejsc do jej łóżka to ona skorzystała z okazji bo czemu by nie. Rozumiecie to? Najgorsze jest to, że ona jest w tej samej grupie na studiach co ja ( ͡° ʖ̯ ͡°). Dowiedziałem sie tego od mojego kolegi, który smsował z inna kolezanką z naszej grupy i ona mu wszystko powiedziała. Jka nie wiem co trzeba mniec w głowie zeby gadać takie głupoty. Taka nowoczesna i wyzwolona sie znalazla. Nie wiem czy iśc do niej i z nia pogodac czy co? Może jeakas zemsta? Najgorsze jest to, że czuje na sobie wzrok wszystkich ludzi jak jestem na sali.
#!$%@?, ja jak chodze z kims do łózka to nie gadam na około jak było i co robiliśmy tylko zachowuje to dla siebie a nawet jak było bardzo źle to też nic nie komentuje. Ale znalazla sie taka papla co gada wszystkim na około co robiliśmy w łóżku. Co teraz? Mam ochotę dać jej takiego gonga na otrzeźwienie ale to odpada.

#pytanie #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 25
Najgorsze jest to, że ona jest w tej samej grupie na studiach co ja ( ͡° ʖ̯ ͡°).

@AnonimoweMirkoWyznania: stare przysłowie mówi: "nie rusz dupy ze swej grupy"

A tak poza tym to nie rozumiem w czym problem? Laska sobie psuje opinię gadając o takich sprawach, a nie tobie. Czym tu się przejmować?
@AnonimoweMirkoWyznania: szczerze mówiąc to #!$%@? bym miał. Co mądrzejszy przeprowadzi sobie delikatną analizę i obczai, że laska, która "tak wysoko" się ceni na pewno by nie poszła do łóżka z jakimś desperatem. Z resztą -desperat, czy nie desperat, z kulą u nogi, czy bez ręki - wyruchałeś. Cel osiągnięty, jakim sposobem to już wtedy kompletnie nie istotne. Reszta grupy wie, że ona została zaliczona, a to, że tak się tym chwali
PodgnityOnkolog: Niecierpie takich ludzi jak ta dziewczyna. No po co gadać takie rzeczy? Miałam kiedyś taka znajomą co to sie chwaliła swoimi podbojami i wysmiewała się z chłopaków co szli z nią do łóżka aż wreszcie nikt nie chcial sie z nią spotkać nawet na kawę, a później płacz że sama - nie dziwię się skoro tak gadała wszystkim co robili w łóżku i komentowała ich przyrodzenie. Bardzo słabe. Taka osoba
OP: @Seele: @lukija: @mokry_sen_polonisty: @tell_me_more: @Brother_of_Steel: @n1cod3: @Rodzynek_w_serniku: @Wypoks: @NieZdalemTestuTuringa: @bamoos: @Ravciu: Pisze do wszystkich bo nie chce mi sie odp każdemu z osobna. Problem jest taki, ze sporo osób kiśnie ze mnie bo zostałem zaliczony przez dziewczynę, która chwali się tym na lewo i prawo. Ona mówi wprost: zaliczyłam go, puknęłam go, tzn takie mnie słuchy doszły ( ͡
@AnonimoweMirkoWyznania miałem kiedyś taką sytuację i po prostu się od tych ludzi odwróciłem. Ludzie tacy są, nic nie poradzisz.
Dlatego mówię, dzieci. W normalnym świecie, tak się ludzie nie zachowują. Tak się zachowują dzieci. A dorosłego człowieka dzieci nie obrażają, najwyżej śmieszą... Nie bądź beta przegrywem, tylko facetem.