Wpis z mikrobloga

A tak wracając do wczorajszego streama. Gruby mówił że na remont da max 10/15 tys. Ja się nie dziwię że nikt nie chce. Czy są ludzie tzn. solidna firma która zrobi za takie pieniądze remont ? Ja za samą kuchnie miesiąc temu zapłaciłem 6tys a i tak jestem średnio zadowolony tak że w sumie się nie dziwię że nie ma chętnych, a jeszcze przy kamerach
Bez hejtu, tak tylko się zastanawiam. Może w Toruniu taniej, nie wiem
#danielmagical
  • 11
@stachuprzytelefonie: jutro cykne jakieś zdjęcia jak wrócę do domu. Ale i tak już większość poprawiłem sam bo na fachowców nie było co liczyć. Ogólnie to niby takie drobiazgi bo ściana średnio dotarta w niektórych miejscach, szafki powieszone na #!$%@? itd. Większość poprawiłem ale za 6tys liczyłem na dobrą robotę. Nawet blat musiałem sam docinać pod zlew bo #!$%@? płakał że nie ma narzędzi a ja to wyrzynarka za 50zl z Castoramy
@stachuprzytelefonie: jakieś tam miał. Wiesz ogólnie taka sytuacja była że musiałem to zrobić. Na szybko. Byłem za granicą, majster dobry w bajerce to matuli mówi będzie dobrze. Najgorsze że wszystkie zaskurniaki na to wydałem i #!$%@?. Człowiek się uczy na błędach . Teraz jak kogoś wezmę to będę stał i na ręce patrzył bez kitu