Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +83
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +123
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Po pierwsze nie wyceniaj w dolarach, bo bitek urośnie, w dolarze zobaczysz wzrost, a wycena na bitku ci może spadnie. A kluczem do dobrych wzrostów jest pomnażanie bitka a nie wyceny w dolarze.
Każdy alt jest notowany do bitka.
Jak bit spadnie to ci sie iota tak zesra, że będziesz odrabiał rok. A jakbyś grał tak żeby wycena w bicie
Jak bit spadnie to ci sie iota tak zesra, że będziesz odrabiał rok. A jakbyś grał tak żeby wycena w bicie
Nie kupiłeś tego za dolary czy plny, tylko za eth albo bita. Wiec jak ci cena w bicie spadnie (ale sam bitek do dolara wzrosnie) to tak jakbyś stracił potencjał. Nie robiąc tego trejda sam bitek by był wart wiecej niż to co ci na tej walucie wycenia.
Wartość portfolio
No i po czasie wycena iota/btc zalozmy spada do 0.05 btc, a btc/dolar rosnie do 30k. No i kasowo wychodzi, że zarobiłeś 5k,
Jeżeli @fireman2: tam gra to w sumie zasada się nie stosuje i zwracam honor. Mam przeczucie jednak, że przeskakiwał z pln - krypto - iota.