Wpis z mikrobloga

• 180
Wykopowicze, jeden mirek zaproponował aby kolejną edycję #wykopowaintegracja przeprowadzić z podziałem na województwa, ułożone w kolejności alfabetycznej. Wyglądało to by tak:
- zostanie stworzonych 16 wpisów, każdy z osobnym województwem.
- w głównym temacie gdzie wszystkich zawołam będą podlinkowane linki, kierujące do wybranych województw
- udział w zabawie oznacza zaplusowanie swojego województwa

Spośród plusów program będzie dobierał po województwie czyli np. osoba z Małopolski trafi na kogoś z Małopolski bądź z sąsiadującego Podkarpacia.

Główny zamysł to możliwości spotkania się przy piwie, kawie (ʘʘ).

Co sądzicie o tym?

Wołam autora pomysłu: @MechanicznyTurek
FHA96 - Wykopowicze, jeden mirek zaproponował aby kolejną edycję #wykopowaintegracja ...

źródło: comment_uG1hUKfFkCVNdNappxT39SCCkuWRO8AZ.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FHA96: dobry pomysł, tylko jeżeli będzie też kategoria miszmasz.. Dla tych co nie mają potrzeby poznawania kogoś koniecznie ze swojego województwa ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Sheta jak patrzę na obecne pary to niektórym rozmowa sie strasznie klei, są w podobnym wieku a bliższe poznanie utrudnia m.in odległość.
  • Odpowiedz
@MechanicznyTurek: No to wtedy spoko, plus wyjaśnia się sprawa zagranicznych mirków ;) Tylko jakby to z maksymalną ilością zapisów było? Bo z mazowieckiego to pewnie się w 5 minut rozejdzie, a z podlaskiego to pewnie nikt, bo kto tam mieszka ( )
@FHA96: no mi się super para też trafiła, ale nie wiem... az takiej potrzeby spotkań nie mam :P Plus właśnie dla
  • Odpowiedz
  • 0
@MechanicznyTurek żeby zachęcić osoby? Chętnych jest sporo, więc pewnie kto bedzie chciał to zobaczy. Bardziej mi chodziło też o problem ile bedzie par.. Teraz bylo 1000 osob dla calej Polski. Więc to wychodzi po 60 osob na kazda kategorie... Dla takiej warszawy czy wrocławia to pewnie za mało wyjdzie, duży zryw będzie. Z drugiej strony zwiększenie liczby par oznacza dłuższy czas aby skompletować pary, więc taka edycja możliwa by była raz
  • Odpowiedz