Wpis z mikrobloga

Takie pytanko, może mondre może głupie nie wiem. Jak kupiłam iPhone’a w x-komie i chce go oddać na gwarancje to mam to robić przez x-koma czy od razu uderzać do iSpot?
#iphone #ios
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@JK91: raz działa, raz nie. Ale najczęściej po prostu nie widzi, ze kładę palec. Próbowałam dodawać od nowa odciski to w większości przypadków w ogole nie widzi, ze kładę palec. Czasem widział i mogłam dodać. Ale zaraz potem w ogóle nie czytał, ze chciałam odblokować tel. I tak od miesiąca. Myślałam na początku ze może mi upadł gdzieś i to dlatego, ale czasem ma momenty ze działa normalnie, ale to
  • Odpowiedz
  • 1
@JK91: ja tez miałam taka nadzieje bo mi się to stało po aktualizacji No i czekałam i czekalam, i czekałam... i się wkurzylam, ile można czekać.
  • Odpowiedz
  • 0
@JK91: ja mam se, ponad 300 Mb. Ale i tak c--j. Znaczy widziało przez chwile ze kładę palec ale już po chwili nic. Próbuje dodać odciski od nowa.
  • Odpowiedz
  • 0
@JK91: Heh teraz już jestem w stanie dodać odcisk palca ale zawsze w trakcie pojawia się info o poruszeniu palcem podczas skanowania i nie mogę dokończyć procesu skanowania palca. Wcześniej po prostu nie widział ze kładę palec na przycisku początek albo po prostu nie skanowal linii
  • Odpowiedz
  • 0
@JK91: i już nie jestem w stanie nic. Gdy chce dodać odcisk, telefon mówi „rozpocznij kładąc palec na przycisk początek” No i kładę i nic się nie dzieje, jakby nie widział.
  • Odpowiedz
@LubieArbuzy:
@JK91: oddałam telefon do Cortlanda w poniedziałek. Spisalismy umowę i ziomek przyjął, przy czym zaznaczył, że jeśli to problem software'owy to oni nic nie zrobią i muszę czekać na aktualizację. Jedyne co mnie zabolalo to to, że w umowie przy stanie telefonu ziomek zapisał, że telefon ma liczne wgniecenia i rysy - wydźwięk był taki, jakby go koparka przyjechała, a w rzeczywistości telefon owszem ma 3 małe
  • Odpowiedz