Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Mirki, pada mój wzmacniacz sony, jeden kanał przestał grać, po ponownym włączeniu jest ok, ale pewnie jest to początek dopiero.
Szukam czegoś z drugiej ręki do kolumn tannoy mercury m2, wymagania to fajne zgranie z kolumnami, pilot i fajnie by było jak by miał wejście optyczne. Możecie coś polecić do kilku setek z allegro?
Kupiłem go na allegro na zasadzie takiej, że ładnie wyglądał, był tani i miał pilota. W sumie to już kilka lat gra, a zastąpił harmana hk6100.
W sumie, to kiepskie dobory, chociaż harman grał trochę lepiej od
Miałem okazję słuchać sprzętu DIY o wartości kilkukrotnie przekraczającej wartość mojego samochodu i to było coś pięknego.