Wpis z mikrobloga

@widmo82: generalnie moze i bawełna spoko ale fitują mega #!$%@?, kroje są totalnie nie dzisiejsze przynajmniej w tej serii na której wszystko jest robione i mega nie lubie w nich przez to chodzić, kupowałem zarówno bluzy bez kaptura jak i koszulki
  • Odpowiedz
@kotostrupoo: podbijam, specjalnie odpaliłem komentarze, żeby sprawdzić czy ktoś ma podobne odczucia. Jakość bawełny ekstra, krój prosty do bólu, wręcz kwadratowy, tragicznie to leży na człowieku.

Btw. macie może jakieś podobne firmy, które robią czyste, tanie t-shirty, ale bardziej fitujące, lepiej skrojone? Szukam od dawna
  • Odpowiedz
@kary_koniu: 12,90 w new yorkerze slimfitowe koszulki, leza spoko jakosc gówna ale za tą cene kupuje ich 30 rocznie i wywalam co chwilę Decathlonowe jeszcze całkiem spoko lezą i sa lepszej jakości te najtansze za 10-14 zł ( nie pamietam juz)
  • Odpowiedz
MIałem koszulkę, super jakość

@baba_by_sie_jednak_przydala: #!$%@? nie jakość... Po praniu robi się taka jakby była wykrochmalona. Ja kupuję sobie Sol's koszulki w necie, tam gdzie nadruki robią. Tylko bez nadruków. Większy VAT, ale i tak wychodzi tanio a jakość w porównaniu do szmat z marketu za 25zł jest powalająca.
  • Odpowiedz