Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Może się to wydać śmieszne, ale wstydzę się napisać o tym na swoim normalnym koncie (a multi nie chcę robić).
Chodzi o radę. No bo jestem w liceum, wyglądam raczej atrakcyjnie, ale zabija mnie nieśmiałość... Ludzie, tak się żyć nie da! Chcę poderwać dziewczynę, raczej by się udało, ale chodzi o to, że się wstydzę. Nie zagadać, a wstydzę się po prostu przebywać z dziewczyną publicznie. Przy nauczycielach głównie. Nie wiem dlaczego, po prostu się tego wstydzę. Co jest ze mną nie tak...
#przegryw #pomocy #tfwnogf #szkola #licbaza

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Limonene
  • 7
@AnonimoweMirkoWyznania: Przez wiele lat miałem podobnie. Zabrzmi to głupio, ale te naśmiewania w podstawówce typu "hue hue hue, paczta, anon z dziewczyną, hue hue hue" zostawiły mi skazę na psychice. Potem przez wiele lat się wstydziłem przybywać z dziewczynami, bo kojarzyło mi się to z szyderą i gnębieniem, którego miałem aż nadto. W końcu mi przeszło. Problem w tym, że jestem brzydki i boję się zagadać. Ty, jak sam mówisz, jesteś