Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
MallaCzarna +4
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
Może się to wydać śmieszne, ale wstydzę się napisać o tym na swoim normalnym koncie (a multi nie chcę robić).
Chodzi o radę. No bo jestem w liceum, wyglądam raczej atrakcyjnie, ale zabija mnie nieśmiałość... Ludzie, tak się żyć nie da! Chcę poderwać dziewczynę, raczej by się udało, ale chodzi o to, że się wstydzę. Nie zagadać, a wstydzę się po prostu przebywać z dziewczyną publicznie. Przy nauczycielach głównie. Nie wiem dlaczego, po prostu się tego wstydzę. Co jest ze mną nie tak...
#przegryw #pomocy #tfwnogf #szkola #licbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Limonene
Komentarz usunięty przez autora
On się boi przejść koło brodzika, a ty mu każesz skoczyć z łódki na otwarte morze xD
@przegrywus:
ryj 10/10 nie pomoże ci jak masz kuku w głowie
@AnonimoweMirkoWyznania:
Wyobrażaj sobie że dziewczyny to faceci, tylko bez pindola i będzie git.