Aktywne Wpisy
PolishPsycho +17
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
HausHagenbeck +232
Dla tych co chcą uzyskać dostęp do mikrobloga+ i mieć za darmo arkusz maturalny to musicie w komentarzu napisać kod poniżej:
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
30 złotych #!$%@? dałem.
#wroclawskiewykopparty #mirkokoksy #redukcja #dieta #cebuladeals
xD
Mmmm. Frytki przykryte ziemniakiem i husteczką.
Tak ekskluzywne danie wyznacza nową definicję przyjemności płynącej ze smaku.
Widać, że to danie dostosowuje się do każdej godziny i sprzyja miejskiemu stylowi życia. Wieczorem idealnie przygotuje do lekkiego snu a rankiem postawi na nogi.
Czuję na tym talerzu inspirację z wielu zakątków świata oraz umiejętne wykorzystanie nowinek technologicznych.
Miło patrzeć na mistrzowskie opanowanie przez kucharza metody sous-vide, która jest jedną z odmian kuchni
@idol89: Trzeba płacić za bycie częscią Europy ( ͡° ͜ʖ ͡°)