Aktywne Wpisy
4mmc-enjoyer +8
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
zielonykszak +73
1. Kupuję jakiegoś coina za 100k
2. Od razu wystawiam zlecenie sprzedaży po cenie X10
3. W ciągu roku cena rośnie i zlecenie się realizuje
Jakie krypto mają wg was szanse na realizację takiego scenariusza i dlaczego?
#kryptowaluty
@MaybeTomorrow: jakbyś został sutenerem, to największe szanse na taki zysk mają
1. Kupujesz jakeigos coina za 100k
2. Od razu wystawiasz sprzedaz po cenie x10
3. Giełda znika
4. Coin ktorego kupiles spada
5. Caly rynek krypto #!$%@? i zaczyna się kilkuletnia bessa (już to miało miejsce w krypto pare razy)
6. ?????
7. brak profitu
Sam zdecyduj czy warto.
Coiny w które według mnie opłaca się długoterminowo inwestować to kolejno ETH >>>>>>>> BCH > BTC >
@dejmiend: Zgodnie z zasadą "inwestuj tylko tyle ile możesz stracić" upadek giełdy nie jest brany pod uwagę, a jak się zdarzy to trudno. Alternatywnie można trzymać krypto na własnym portfelu, ale jeżeli X10 byłoby pojedynczym wystrzałem, to łatwo byłoby to przegapić
A majac np pieniadze w ETH czas transakcji na gielde z portfela to jest doslownie chwila, gorzej z innymi coinami.