Wpis z mikrobloga

Ja się zakochałem i przeszedłem przez cos takiegonibw oelni sie z tym zgadzam. Moja historia byla dość osobliwa i nadal jest, ale świat niestety funkcjonuje tak ze faceci jak chca cos znaczyć to musza sie tak ocucac. Czysta milosc, bez żadnej stabilizacji, same uczucia, ryzyko na ryzyku z bardzo wyjątkowa kobieta, ale z biegiem czasu facet sie morduje tkwiąc w czyms takim. Obecnie przejrzalem na oczy i jestesmy razem pomimo rocznej przerwy do które doprowadził mój stan psychiczny. Zostałem sam a kobieta pomimo najszczerszej milosci i dobroci nie potrafila zrozumieć emocji które mna targaly, romantyczna milosc prawie zawsze konczy sie tragedia albo pewna stabilizacja. To wszystko przeoralo mna tak mocno, a nasze uczucia byly tak szczere ze racjonalnie nie bylem w stanie wskazać powodu czemu to się tak potoczylo, ale dzisiaj uważam ze wyszly wtedy instynkty które podtrzymują każdy dlugoterminowy związek. Zauwazalem je wiele razy. Ale kocham ja a ona mnie i pomimo tego nadal jestesmy razem bo po prostu jest miedzy nami chemia ktora raczej juz u nikogo nie znajdziemy, dlatego zdecydowaliśmy sie na nowa szanse. Szopenchauer napisal rozprawke o miłości bardzo podobna, ale niestety kobiety ale faceci traca ten entuzjazm który wy macie w sposób naturalny, wszystko się zmienia w milosci jak facet zacznie myśleć, bo nigdy nie zrobi tego kobieta taka wasza piekna uroda. Oczywiście nie mowie tutaj o wyrachowanych laleczkach które poznaly sekret i owijaja facetów wokół palca, ale o kobietach które dają sie pociągnąć milosci

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #milosc