Wpis z mikrobloga

Kurczę na tym całym #tinder to jednak siedzą też ludzie a nie tylko ruchacze. Nabrałam nawet troszkę wiary w #niebieskiepaski i teraz trochę mi smutno że zaczęłam tak bezsensownie niektóre rozmowy ( ͡° ʖ̯ ͡°) #logikarozowychpaskow

https://www.wykop.pl/wpis/28161243/mirki-w-niedlugim-czasie-zaczynam-eksperyment-spol/

Bilans po jednej rundce przesuwania w prawo jest taki, że odbyłam bodajże 25 rozmów. Większość chciała się "ruchać", ale na pewno nie 95%! Podejrzewam że może to być kwestia mojego ryjca xD

Dwóch panów od razu się wycofało zdegustowanych, czterech zmieniało temat w kierunkach bardziej romantycznych.
No i trafiłam na dwóch wesołych mirków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wołam tych którzy chcieli, plusujących spróbuję przez listy @Gasquet: @Wapler: @OSH1980: @Glupiii: @Arachnofob: @kajtoos123: @f0xyProxy:
B.....a - Kurczę na tym całym #tinder to jednak siedzą też ludzie a nie tylko ruchacz...

źródło: comment_ZgaUeRNI9bohFZiPCx2X22SckvX4Qn4m.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Boguzia: Eheheh. Dobre. Gdyby mnie jakaś na Tinderze zapytała, na dzień dobry, czy się chcę ruchać, to od razu skończyłbym rozmowę. :D Czekam na kolejne wyniki eksperymentu. :D
  • Odpowiedz
@Boguzia: ile razy chcę się dowiedzieć czegoś o tinderze, tym bardziej mam pomieszane w głowie. Pytam raz - "tinder już dawno przestał być aplikacją do ruchania" potem "tinder tylko do ruchania"; "70% użytkowniczek szuka związków na poważnie; na tinderze od razu proś o seks" i tak w kółko. Teraz znowu że większość chce jednak segzów :D
  • Odpowiedz
@Boguzia: takie "badania" nie są w żadnej mierze rzetelne, bo zadawanie sugestywnych pytań prowadzi do z góry określonej odpowiedzi (w znacznej większości przypadków).

No ale wiadomo, EKSPERYMENT xDDD
  • Odpowiedz
Równie dobrze możesz przeprowadzić ankietę na ulicy i podchodzić do każdego i pytać się facetów czy masz fajny tyłek a na koniec wysunąć wnioski, że meżczyźni to seksiści, bo patrzą na Ciebie tylko jako produkt do ruchania.

Welp.
  • Odpowiedz
@Boguzia: byś sie zdziwiła.( ͡° ʖ̯ ͡°) Co prawda z Tinderem nie mam doświadczeń, ale na chatach to już bywało różnie (pod warunkiem, że to faktycznie były dziewczyny).
  • Odpowiedz
Wiadomo, że to kwestia urody, tak samo brzydkim różowym nikt nie zaproponuje na dzień dobry bolcowania

@Pooodi: Zdziwił bys sie. W realu nie, bo w realu nikt nie oferuje tez tym ładnym oprócz samców ultra alfa. NAtomiast na tinderze, w ogóle na portalach randkowych, niebieskim wręcz #!$%@?. No i jak normalnie większość nie zagaduje non stop kobiet tak przez pryzmat portalu gdie kobiety same sie wystawiają, odawala im i wydaje
  • Odpowiedz