Aktywne Wpisy
Marcinnx +317
Oliwer Wdowik truchta na 100m + wywiad
MIRROR
#paryz2024 #paryz2024gif
Przyjechałem aby się tym bawić, cieszyć
MIRROR
#paryz2024 #paryz2024gif
TimeyWimey +546
Wywiad tego Wdowika to jakieś kuriozum. Typ ma 22 lata i przyjechał się bawić, Świątek w wieku 23 lat była załamana mimo, że zdobyła brązowy medal. Tym się różni prawdziwy sportowiec, od turysty olimpijskiego. Tu nie ma co trenować, tu trzeba połowę wysłać do psychologa sportowego.
#paryz2024 #niestety
#paryz2024 #niestety
https://www.wykop.pl/wpis/28161243/mirki-w-niedlugim-czasie-zaczynam-eksperyment-spol/
Bilans po jednej rundce przesuwania w prawo jest taki, że odbyłam bodajże 25 rozmów. Większość chciała się "ruchać", ale na pewno nie 95%! Podejrzewam że może to być kwestia mojego ryjca xD
Dwóch panów od razu się wycofało zdegustowanych, czterech zmieniało temat w kierunkach bardziej romantycznych.
No i trafiłam na dwóch wesołych mirków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam tych którzy chcieli, plusujących spróbuję przez listy @Gasquet: @Wapler: @OSH1980: @Glupiii: @Arachnofob: @kajtoos123: @f0xyProxy:
@glores:
@
Komentarz usunięty przez autora
No ale wiadomo, EKSPERYMENT xDDD
Welp.
Ja się nie silę na jakieś "badania", to śmieszki.
ps. @OSH1980 ma rację - liczba cycków, które dostałem na wykopie (nie mówiąc już o tekstach różowych na tinderze) jest spora i to mit, że tylko faceci tacy są.
Cytując amerykańskiego klasyka - SAD.
@Pooodi: Zdziwił bys sie. W realu nie, bo w realu nikt nie oferuje tez tym ładnym oprócz samców ultra alfa. NAtomiast na tinderze, w ogóle na portalach randkowych, niebieskim wręcz #!$%@?. No i jak normalnie większość nie zagaduje non stop kobiet tak przez pryzmat portalu gdie kobiety same sie wystawiają, odawala im i wydaje