Wpis z mikrobloga

Gdyby gruby okazał pokorę i przyznał się do błędów to od razu byłaby inna gadka. Serio Daniel? Wiem, że przeglądasz ten tag i do tej pory nie wyciągnąłeś żadnych wniosków? xD Dla mnie to niemożliwe aż. Myślę, że gdyby każdy z nas był na Twoim miejscu to od razu by ściągnał Baobaba, Małysza i Guzika żeby przywrócić sobie należyty szacunek na scenie. Gdybyś był uczciwy wobec każdego ziomka, który przychodził do Ciebie i do rodziny to Twoje donaty i wyświetlenia zwiększałyby się. Ah no tak - przepraszam. Mówimy tu o Tobie. Czyli nie ogarniesz dupy, nie przeprosisz, dalej będziesz miał każdego w swojej dupie wielkiej jak nos Twojej kobiety życia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oby tak dalej spaślaku, a Goha będzie z Jacą i robotem kuchennym spędzać wigilię pod mostem, Agniecha Cię zostawi bo kasa się kiedyś skończy, Łuki do osiemnastki będzie w bidulu siedział, a Ty zostaniesz wykolejeńcem życiowym. Chociaż fakt, że teraz masz kasę nie oznacza, że już nim nie jesteś przy Twoim charakterze szmaty ( ͜͡ʖ ͡€) #danielmagical
  • 6