Wpis z mikrobloga

Siema mircy z #mma #ufc #ksw
Od roku działam na #polskiyoutube XD i komentuje sobie wydarzenia związane z MMA, pracuje też w redakcji portalu o tej tematyce. Chciał bym wszystkich chętnym zaprosić na cykliczne sobotnie przeglądy wydarzeń. Jak dotąd robiłem to w formie zwykłych filmów, teraz będą to live, gdzie najpierw będę robił klasyczny przegląd wydarzeń (do podejrzenia na moim kanale), a później gadał z Wami o MMA :)
Dzisiejsza próba
wojtek321 - Siema mircy z #mma #ufc #ksw 
Od roku działam na #polskiyoutube XD i kom...
  • 6
  • Odpowiedz
Wiesz co bym chcial ogladac i czego brakuje. Cos jak goal of the week w pilce noznej to takie cos z mma zwiazane co tydzien, nie tylko nokauty czy cos ale takie dobre akcje itd
  • Odpowiedz
@fr3shman: Polecam program "Klatka po klatce" na wirtualnej polsce, tam znajdziesz coś takiego. U mnie to niestety odpada z prostej przyczyny, jak tylko użyję materiałów z KSW/UFC, materiał zostanie zablokowany. W tej kwestii mam splątane ręce niestety
  • Odpowiedz
@fr3shman: Zasłonięcie loga nic nie da. Można kombinowac, kadrować, odwracać... Problem w tym że np. z ludźmi z KSW się znam, i słabo by to wyglądało jak bym kombinował żeby wstawiać bezkarnie ich materiały, a później prosić o akredytację na ich gale. :/
  • Odpowiedz