Wykopowy informatyk za 15k? W inżynierii płacą więcej ( ͡°͜ʖ͡°) stawkę też o dziwo podali, dla coraz większej ilości firm to standard i to cieszy :) Może za 5-8 lat to ogłoszenie będzie w sam raz na mojego expa :p #pracbaza #programista15k
@kubas_782: Sorki ale to nie robi wrażenia na it, masz pełno ofert w warszawaie na seniorskich stanoiwskach z kasą 15-25 NETTO, a twoje to jest brutto i to jest ledwo 3k więcej niż prawilny #programista15k bo żeby móc na siebie tak mówić trzeba mieć tyle na łapkę a nie z kręgosłupem #pdk
@masterix baaardzo duża ilość inżynierów idzie na emerytury, a robić ni ma komu. Przez ostatnie 15 lat w energetyce polskiej guzik się działo a teraz trzeba budować i modernizowac.
@bi-tek to jest postawa, do tego pewnie mieszkanie za free i masa dodatków. No, ale jesteś w delegacji, zbytnio rodzinna forma pracy to nie jest. Cos za coś :)
@kubas_782: mistrzem jest mój znajomy jeśli chodzi o delegacje. Pracował w krk i tam mieszkał z dziewczyną która tam studiowała, przeniósł się do pracy w warszawie po czym wysłali go na delegacje do krk gdzie dostaje dodatek za to i darmowe mieszkanie które firma mu wynajmuje tzn on znalazł mieszkanie i firma się zgodziła, płaci mu 3200 zł na miesiąc za owe mieszkanie chociaż znajomy ten ma mieszkanie które wynajął swojemu
Czemu od dwóch tygodni wszyscy zewsząd straszą wojną? Jak to się stało że w ciągu kilku miesięcy przeszliśmy ze śmiania się z orków i wyśmiewania Putina ze na ukrainie nic nie jest w stanie zrobić, do zapowiedzi że zaraz wojna i to na terenie Polski?
Może za 5-8 lat to ogłoszenie będzie w sam raz na mojego expa :p
#pracbaza #programista15k
źródło: comment_N4k408IvJoBRthRDC4mePue3MaJyX9tZ.jpg
PobierzA i tak btw gdzie znajdujesz takie rodzynki ?