Siedze na najwiekszej w Polsce podziemnej stacji kolejowej, czyli #lodz #lodzfabryczna i nie ma tu nawet kiosku z magnesami... jaki to sens bylo takie to wielkie budowac?
@Sepzpietryny: #!$%@? nie wierze :D masz napisane czarno na białym, na początku w częsci przypadajcej na miasto obsługa techniczna, opłaty za media, ubezpieczenie budynku, windy etc. - płacą Łodzianie (nie za utrzymanie czystosci:D) a ty #!$%@? ze to opłaty za utrzymanie czystości xD
w drugim wyraźnie sprzątanie TERENÓW w rejonie NCŁ razem z Fabrycznym - płacą Łodzianie czyli jak juz nawet nie przeczytales pierwszego to juz powinienes ogarnac, ze to jest
@kawazrana: wpadaj do Tytka na Pietrynie na Piotrowskiej 115/119, jest wybór fajnych magnesów i innych pamiątek z Łodzi. Zabrałam tam jednego Mirka z Wawy co do nas wpadł w wakacje na #lodznapiwo i coś dla siebie znalazł ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sepzpietryny: @kawazrana: @Cinos: Według mnie pustki na tym dworcu (a są one praktycznie zawsze) to gigantyczna zaleta. W Krakowie byłem to ludzie wszędzie, w Łodzi dokoła mnie może parę osób było :D
Co do zwiększenia ruchu to według mnie nie będzie to tak, że nagle cały dworzec w ludziach. Ludzie jadący z Widzewa/retkinii wybiorą widzew/kaliski. Ludzie z centrum Kościuszki.
Co do zwiększenia ruchu to według mnie nie będzie to tak, że nagle cały dworzec w ludziach. Ludzie jadący z Widzewa/retkinii wybiorą widzew/kaliski. Ludzie z centrum Kościuszki.
@epll: I tak i nie. Widzew ok, patrząc na schemat linii kolejowych wszystkie pośpieszne powinny przez niego jeździć. Kościuszki ma być przystankiem, pośpieszne mogą się tam nie zatrzymywać. Zatem ludzie z centrum jadą z Fabrycznego.
Przez Kaliski będą jechać pociągi w kierunku Sieradza i
Ale to nie jest element tego wirtualnego (poki co) centralnego portu kosmicznego, co bedzie laczyl samoloty, pociagi, autokary i psy zaprzegowe? Nie kpie! Serio pytam.
W Japonii ludzie z tatuażami są wypraszani z restauracji, siłowni i innych miejsc publicznych. Tatuaże nie są tam mile widziane. Dla Japończyków to redflag i powód do traktowania takich ludzi z dystansem.
#!$%@? nie wierze :D
masz napisane czarno na białym, na początku w częsci przypadajcej na miasto obsługa techniczna, opłaty za media, ubezpieczenie budynku, windy etc. - płacą Łodzianie (nie za utrzymanie czystosci:D)
a ty #!$%@? ze to opłaty za utrzymanie czystości xD
w drugim wyraźnie sprzątanie TERENÓW w rejonie NCŁ razem z Fabrycznym - płacą Łodzianie
czyli jak juz nawet nie przeczytales pierwszego to juz powinienes ogarnac, ze to jest
Ps. Bylam w maku naprzeciwko tego miejsca?
Komentarz usunięty przez autora
@epll:
I tak i nie. Widzew ok, patrząc na schemat linii kolejowych wszystkie pośpieszne powinny przez niego jeździć.
Kościuszki ma być przystankiem, pośpieszne mogą się tam nie zatrzymywać. Zatem ludzie z centrum jadą z Fabrycznego.
Przez Kaliski będą jechać pociągi w kierunku Sieradza i
Tak, PKP ogłosiło, że będzie remontowany
@sargento
Senkju!
Ale to nie jest element tego wirtualnego (poki co) centralnego portu kosmicznego, co bedzie laczyl samoloty, pociagi, autokary i psy zaprzegowe? Nie kpie! Serio pytam.
@epll: hyperloopy wprost do dupy chcą budować gdzieś na polach między LDZ a WWA