Aktywne Wpisy
mrocznegacie +408
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję w niedzielę po obiedzie.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
NIE MUSICIE KUPOWAĆ EBUKA
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
NIE MUSICIE KUPOWAĆ EBUKA
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Andrzej_Buzdygan +322
Piękny przykład na to jak odsamochodowienie przestrzeni dodaje uroku miastom. Fajnie by było kiedyś doczekać czasów w #warszawa, gdyby np. cały Nowy Świat i Krakowskie Przedmiecie na stałe zostały zamienione w deptak albo Marszałkowska ograniczona tylko do ruchu zbiorkomu. <3
#samochodoza #krakow
#samochodoza #krakow
Fajne jest, bo ma 17" i dla mamy do przeglądania stron i oglądania filmów byłby fajny
Ale procesor to porażka. Bo nawet jak mu zainstaluję luBuntu, gdzie z przeglądarką RAMu zużywa 400MB, to procesor przy włączeniu streama, czy filmiku wywala 100% zużycia i wszystko się tnie
Wiem, że procesory z takich trupków na Allegro po kilkadziesiąt złotych chodzą.
Zatem pytanie.
Czy ktoś umiejętny powiedziałby mi, czy w tym się da wymienić procesor i najlepiej na jaki?
Będę wdzięczny bardzo.
#informatyka #serwispc
Komentarz usunięty przez autora
@NAGI a zdjęcia brak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zaczęło mi wywalać aplikacje wykopu, jak chciałem edytować posta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@RadiOBagdaD:
@jamtojest:
No ale powiedzmy, że RAM go aż tak nie blokuje, jak procesor.
Bo XPka zainstalować czy Xubuntu i z lekka przeglądarką przy przeglądaniu stron i oglądaniu filmów nie zużyje ponad 2GB
Mówię, on co się włączy film na jakiejś stronie, to wywala zużycie procesora na 100% i się dławi
Komentarz usunięty przez autora
wiec nie poszalejesz, najsensowniejszy to T7300, ale nie ma 100% że ruszy, te ciemnozielone według mnie niewiele pomogą.