Aktywne Wpisy
robertx +457
GdzieJestBanan +43
Pytanie głównie do #rozowepaski, bo opinia niebieskich będzie pewnie jednoznaczna.
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
Chyba perfekcyjny falstart ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Już przepraszałem po wyścigu na discordzie - przed startem wyskoczyłem do toalety i po powrocie w pośpiechu musiałem źle usiąść, bo na dohamowaniu ześlizgnęła mi się stopa z pedału hamulca (╯︵╰,)
Mateush92 Car#36 / Time 2:13-2:15 T1/L1 Taran z tyłu obracając mnie o 180stopni i ląduję na samym końcu stawki
Heblo Car#7 / Time 32:11-32:19 T10 Puknięcie w tył strata świeżo wywalczonej pozycji
panowie @r3pr3z3nt i kurtz troszku przesadzili....
https://clips.twitch.tv/GlutenFreeGlutenFreeHedgehogOhMyDog
Serwer AM
3:20 - r3pr3zent, chyba cały sprawca zamieszania
38:34 - ciufa lekki strzał w dupę
https://giant.gfycat.com/JointAltruisticGharial.webm
Kwalifikacje Am
10:00 Simcoe - back to pits i dalsza jazda
11:45 Ziomalnb - back to pits i dalsza jazda
12:25 Ziomalnb - back to pits i dalsza jazda
13:50 Simcoe - back to pits i dalsza jazda
23:45 Simcoe - back to pits i dalsza jazda
25:55 Simcoe - back to pits i dalsza jazda
Kwalifikacje Semipro
6:10 Dryndol - back to pits i dalsza jazda
7:15 Dryndol -
AM
Cryptone ze Spam Racing w ok 59:12. Zajechanie drogi, które doprowadziło do kolizji - nie miałem szansy zareagować. Wygląda niegroźnie, ale zderzenie z bandą rozpieprzyło mi aero na czerwono, przez co zaczęło mi uciekać po kilka sekund na okrążeniu.
Komentarz usunięty przez autora